windows7

Awatar użytkownika
kuba0704
Posty: 414
Rejestracja: ndz, 4 lis 2012, 17:56
Numer GG: Numer GG
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: forum

windows7

Postautor: kuba0704 » czw, 11 lip 2013, 10:58

Mam obecnie windows xp , ale w najbliższym czasie chce zmienić na 7 i się zastanawiam czy zmienić bo jak wyjechałem poza dom to korzystalem z windowsa 7 i na 7 wolno chodziły gry upjers , dlatego się pytam czy to tylko tam czy ogólnie na 7.
dostępny w grach my free zoo s1 kuba0704 my little farmies kuba0704./viewtopic.php?f=326&t=14401 moje zoo http://www.myfreezoo.pl/nickpage/index/user/4389327

Awatar użytkownika
Aludra
Moderator
Posty: 719
Rejestracja: śr, 23 maja 2012, 10:26
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Nazwa Konta: Aludra

Re: windows7

Postautor: Aludra » śr, 17 lip 2013, 11:16

Z własnego doświadczenia Ci odpowiem, że u mnie gry Upjers działają bez zarzutu na systemie windows 7. Czy to na laptopie, czy na komputerze stacjonarnym. Problemu nie mam. Na tym komputerze o którym wspomniałeś, coś musiało być nieaktualizowane lub były słabe łącza. Ewentualnie przepełniony dysk. Czasami i to ma swój udział w spowalnianiu działania systemu i gier.

Awatar użytkownika
kuba0704
Posty: 414
Rejestracja: ndz, 4 lis 2012, 17:56
Numer GG: Numer GG
Płeć: mężczyzna
Lokalizacja: forum

Re: windows7

Postautor: kuba0704 » śr, 17 lip 2013, 13:20

dziękuję za odpowiedź :) .temat do zamknięcia.
dostępny w grach my free zoo s1 kuba0704 my little farmies kuba0704./viewtopic.php?f=326&t=14401 moje zoo http://www.myfreezoo.pl/nickpage/index/user/4389327

32Polak
Posty: 5
Rejestracja: pn, 29 lip 2013, 13:24
Numer GG: Numer GG
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: Brak

Re: windows7

Postautor: 32Polak » pn, 29 lip 2013, 13:29

Ja mam też Windows 7 i gry działały mi super. Teraz już nie, bo mój komp uważa, że ich nie ma.

mickel
Posty: 1
Rejestracja: czw, 15 sty 2015, 08:13
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: windows7

Postautor: mickel » czw, 15 sty 2015, 08:16

Nice Post :hug: :hug:
Mian Ayaz


Wróć do „Pogaduchy”