gra niedziała od rana..

Awatar użytkownika
plum500
Posty: 106
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 17:53
Numer GG: Numer GG

gra niedziała od rana..

Postautor: plum500 » pt, 10 maja 2013, 18:58

Witam
a) Świat1, jfs3
b) przeglądarka Opera Wersja 11.64 (dotychczas działało ok)
c) data,godzina: dziś (10 maja 2013) ok.10 rano, to samo koło 19:3019:54
d) dzisiaj rano koło godziny 10 zalogowałem się na grę i niestety strona padła ? w każdym razie nie da sie grac po zalogowaniu wygląda to tak: http://imageshack.us/f/69/20231219.png/
po jakimś czasie pojawia sie akwarium nr 1 ,ale nie moge przeł, na pozostałe akwaria, tylko do rybiraju , ale w mieście nie mozna nic kliknąć a strona przypomina zbiór sąsiadujących tekstur
wygląda to tak
http://imageshack.us/f/708/22653382.png/
e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?
-Tak jak w punkcie C
f) Rodzaj łącza internetowego -stałe
g) You have version 11,7,700,169 installed

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: gra niedziała od rana..

Postautor: Luci » sob, 11 maja 2013, 14:02

Witaj,
czy nadal masz problemy z grą drogi graczu?

Jeśli tak, to spróbuj skasować pamięć podręczną i ciasteczka. Jeżeli to nie pomoże, to sprawdź czy na Twoim komputerze znajdują się programy blokujące reklamy w internecie typu AdBlock itp? Jeśli tak to spróbuj je wyłączyć na czas korzystania z gry.
Upewnij się również czy na komputerze zainstalowana jest najnowsza wersja programu flash http://get.adobe.com/pl/flashplayer/.
Sprawdź proszę czy przeglądarka z której korzystasz jest w aktualnej wersji i w razie konieczności zainstalują aktualizację.
Skorzystaj również z innej przeglądarki i sprawdź czy gra u Ciebie poprawnie funkcjonuje.

Oto linki do stron, na których możesz pobrać aktualne wersje różnych przeglądarek:

http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/
http://www.google.pl/chrome
http://operapl.net/pobierz/

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
plum500
Posty: 106
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 17:53
Numer GG: Numer GG

Re: gra niedziała od rana..

Postautor: plum500 » ndz, 12 maja 2013, 03:18

witam , dziękuje za odpowiedz oraz linki :),gra już działa od dzisiaj rano
mimo to zaktualizuje flash player ale co do przeglądarki pozostanę póki co przy starej wersji gdyz te nowsze są juz zupełnie inne a ta jak dotychczas sprawowała się całkiem niezle:)
Dziekuje i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: gra niedziała od rana..

Postautor: Luci » ndz, 12 maja 2013, 11:37

Witaj,
skoro problem został rozwiązany, to zamykam wątek.

Pozdrawiam
L


Wróć do „Bugi Łowisko 1”