Brak polączenia z serwerem live!?

Przy zgłaszaniu błędów prosimy podać informacje zawarte w formularzu pomocy!
kiuba :-)
Posty: 2
Rejestracja: ndz, 18 gru 2011, 16:18
Numer GG: Numer GG
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: Sprytny Koyotl

Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: kiuba :-) » ndz, 18 gru 2011, 16:54

Gdy chcę zaprosić gracza na wyprawę wojenną lub powalczyć z nim w prawym górnym roku wyskakuje mi taki komunikat : "Niestety nie jesteś polączony z serwerem live. Proszę sprawdz swoje ustawienia firewalla.



Login: kiuba : - )
ID: 169401
Nazwa wojownika: Sprytny Koyotl
Przeglądarka: Google chrome
Czas trwania problemu : okolo 2-3 dni :cry:
Szybkość internetu: okolo 10mb
Flash player: najnowsza wersja

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: Luci » pn, 19 gru 2011, 15:31

Witaj,
a czy próbowałeś grać na innej przeglądarce, przykładowo Firefox? I czy też wtedy występują podobne problemy?

Pozdrawiam

Laurrrka
Posty: 49
Rejestracja: ndz, 11 gru 2011, 14:43
Numer GG: Tylko dla VIPów
Płeć: Piękna ;P
Nazwa Konta: MLF: PomyLuna

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: Laurrrka » pn, 9 sty 2012, 17:04

Mój brat też ma czasem coś takiego, ale wtedy wystarczy odświeżyć stronę/przelogować się i jest ok. U Ciebie już trochę gorzej :(

piotrroslaniec
Posty: 1
Rejestracja: wt, 22 maja 2012, 16:19
Numer GG: 5633699
Płeć: Męszczyzna

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: piotrroslaniec » wt, 22 maja 2012, 16:27

witam wyskakuje mi cały czas taki napis: Niestety nie jestes połączony z serwerem live . Trwa juz to długi czas i nie moge walczyc z innymi graczmi.Dzis wyskoczyło mi również cos takiego :Error #2031 da sie cos z tym zrobic

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: Neiel » śr, 23 maja 2012, 13:04

Witaj piotrroslaniec,


przy tego typu zgłoszeniach prosimy podawać możliwie szczegółowy opis problemu:

Abyśmy jak najszybciej mogli zareagować na Wasze informacje o bugach w grze bez konieczności zadawania tysiąca dodatkowych pytań, potrzebujemy od Was następujących informacji:

a) Świat/serwer, ID gracza
b) Nazwa i typ przeglądarki
c) Czas wystąpienia błędu
d) Dokładny opis błędu
e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?
f) Rodzaj łącza internetowego (stałe, mobilne)
g) wersja flash player Tutaj możesz sprawdzić aktualną wersję flash player

Pozdrawiam
Neiel
Obrazek

asterixmm
Posty: 104
Rejestracja: pt, 16 mar 2012, 08:50
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: asterixmm » sob, 26 maja 2012, 08:23

ten sam błąd mi wyskakuje :
a. serwer 1 id214832
b. mozilla lub chrome najnowsze wersje
c. od dzis rana do teraz oraz co jakieś dwa dni
d. "Niestety nie jesteś polączony z serwerem live. Proszę sprawdz swoje ustawienia firewalla. wyskakuje napis po zalogowaniu i jak chce wejść w arene
e. łącze stałe
f. wersja flash 11.1.102.55

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Brak polączenia z serwerem live!?

Post autor: Luci » wt, 29 maja 2012, 11:41

Witaj,

aby gra funkcjonowała poprawnie wymagana jest aktualna wersja flash playera. Spróbuj zaktualizować flash player.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bugi i błędy w grze”