problem

Awatar użytkownika
cudowna
Posty: 7
Rejestracja: czw, 21 lip 2011, 15:00
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

problem

Postautor: cudowna » czw, 21 lip 2011, 15:03

czesc, czy wy tez macie problem z grą? ja od wczoraj nie mogę wejść nigdzie oprócz własnego akwarium, a przez to nie mogę ani obslużyć klientów ani złowić ryb. ikonki pod akwarium tak jakby nie dzialają. prosze o odpowiedz ;) :)
pozdrawiam. ;)

Terraver
Posty: 535
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 21:18

Re: problem

Postautor: Terraver » czw, 21 lip 2011, 15:10

Czy próbowałaś kasować ciasteczka lub zmienić przeglądarkę?
Wczoraj była aktualizacja, a Upjers własnie radzi każdorazowo po niej kasację pamięci podręcznej.

Awatar użytkownika
cudowna
Posty: 7
Rejestracja: czw, 21 lip 2011, 15:00
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Re: problem

Postautor: cudowna » czw, 21 lip 2011, 15:15

przeglądarke zmieniałam nic to nie dało, teraz także usunęłam ciasteczka i tez nie pomoglo
pozdrawiam. ;)

morigan40
Posty: 2
Rejestracja: pt, 22 lip 2011, 00:23
Numer GG: Numer GG

Re: problem

Postautor: morigan40 » pt, 22 lip 2011, 06:48

witam.
mam ten sam problem tylko jedno akwarium ..... brak wejscia gdziekolwiek <miasto, questy, poczta, przyjaciele> wyczysciłem całą pamięć podreczną pliki cokie w 2 przeglądarkach i dalej nic :( juz mi nawet jedzonka brakuje

Awatar użytkownika
cudowna
Posty: 7
Rejestracja: czw, 21 lip 2011, 15:00
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Re: problem

Postautor: cudowna » pt, 22 lip 2011, 08:42

mi to nie działa ani na firefoxie, ani na explorerze, ani na chrome, wczoraj sciagnelam opere i tam dziala, ale strasznie sie zacina wszystko, wiec moze ty tez sprobuj ;)
pozdrawiam. ;)

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: problem

Postautor: Neiel » pt, 22 lip 2011, 12:05

Witajcie,


jeśli korzystacie z gier przeglądarkowych to zachęcam do deaktywacji wszelkich dodatków z których korzystają Wasze przeglądarki. Zapewniam Was, że FAZ funkcjonuje na wszystkich dostępnych przeglądarkach bezbłędnie (z wyjątkiem IE, ale problem ten ma związek z samą przeglądarką, a nie z grą).


Pozdrawiam

Octopus
Obrazek


Wróć do „Pomoc dla początkujących”