mam problem

wojtekkko
Posty: 1
Rejestracja: wt, 28 cze 2011, 15:39
Numer GG: Numer GG

mam problem

Postautor: wojtekkko » wt, 28 cze 2011, 15:42

nie moge sprzedawac rybek wlasnie sie zalogowalem i wystawiam rybki na sprzedaz i znikaja i nie ma ich ich w ofertach kupna i u mnie w sprzedarzy ich tez nie ma w uplywaja z listy sprzedarzy i do tego zabiera mi kase wiec o co tu biega

TomW_PL
Posty: 10
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 20:31
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: TomW_PL » czw, 30 cze 2011, 13:27

Ja tez nie mogę nawet wystawić na sprzedaż. Jak próbuje klikam na rybę to otwiera się okno ofert danej ryby.

Obrazek

Awatar użytkownika
matysiaczek
Posty: 645
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 09:15
Numer GG: Numer GG
Płeć: Starsza Kobieta
Nazwa Konta: mnbv

Re: mam problem

Postautor: matysiaczek » czw, 30 cze 2011, 13:34

NO I KLIKAJ DALEJ: na wybraną rasę a potem na konkretną rybkę, tj ten mały znaczek straganu w prawym dolnym rogu obrazka rybki którą chcesz sprzedać :)

hibi
Posty: 7
Rejestracja: wt, 14 cze 2011, 07:47
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: hibi » czw, 30 cze 2011, 13:48

nie widze zadnego znaczka straganu.

Awatar użytkownika
poWolny
Posty: 410
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:07
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: poWolny » czw, 30 cze 2011, 13:56

Drodzy gracze, jak widzicie dokonano kilka zmian w grze, Od teraz można segregować rybki na targu wg ich levelu, ceny, to samo się tyczy magazynu, tam również format został zmieniony.

Problem z wystawieniem rybek na rynku został juz zgłoszony i zostanie wyeliminowany tak szybko jak możliwe.

Pozdrawiam
Formularz kontaktowy Upjers :arrow: http://support.upjers.com/neo/index.php

Awatar użytkownika
jakuszewa
Posty: 446
Rejestracja: pn, 6 cze 2011, 16:47
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Toruń

Re: mam problem

Postautor: jakuszewa » czw, 30 cze 2011, 15:06

hibi pisze:nie widze zadnego znaczka straganu.


Wchodząc z zakładkę sprzedaj wybierasz gatunek rybki, którą chcesz wystawić na targ, klikając na nią.
Następnie musisz kliknąć na ikonkę targu w prawym dolnym rogu okna z rybką -

Obrazek

Pozdrawiam!

hibi
Posty: 7
Rejestracja: wt, 14 cze 2011, 07:47
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: hibi » czw, 30 cze 2011, 15:08

nadal nie mam tego znaczka!

Awatar użytkownika
poWolny
Posty: 410
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:07
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: poWolny » czw, 30 cze 2011, 15:53

Czyszczenie ciasteczek itp. pamiętajcie o tych czynnościach po każdej aktualizacji (ctrl+shift+del)

Gwarantuję że załatwi sprawę, jak u mnie ;)

Pozdrawiam
Formularz kontaktowy Upjers :arrow: http://support.upjers.com/neo/index.php

Kubica
Posty: 4
Rejestracja: czw, 30 cze 2011, 17:06
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: Kubica » czw, 30 cze 2011, 17:10

w dalszym ciągu nie mam tego znaczka mimo to że wyczyściłem te ciasteczka
jakaś lipa

Awatar użytkownika
poWolny
Posty: 410
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:07
Numer GG: Numer GG

Re: mam problem

Postautor: poWolny » czw, 30 cze 2011, 17:20

Niestety w takim wypadku nie możemy pomóc problem definitywnie leży po stronie twojego komputera, u innych wszystko działa poprawnie, pozostaje Ci tylko próbować dalej z ctrl+shift+del, skasuj wszystko prócz swoich zapamiętanych haseł, chyba je też chcesz usunąć.

Jak coś pozostaje ci zmienić przeglądarkę.

Pozdrawiam
Formularz kontaktowy Upjers :arrow: http://support.upjers.com/neo/index.php


Wróć do „Pomoc dla początkujących”