punkty połowu

ampex66
Posty: 7
Rejestracja: ndz, 26 cze 2011, 10:14
Numer GG: Numer GG

punkty połowu

Postautor: ampex66 » ndz, 26 cze 2011, 10:44

witam, od wczoraj mam problem z punktami połowu, za jednym zarzutem wędki zabiera mi 2 punkty, a jak zostaje jeden to pojawia się komunikat że nie mam punktów połowu. Czyściłem przeglądarkę, zmieniałem przeglądarkę i nic nie pomaga.

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: punkty połowu

Postautor: roofiwzgw » ndz, 26 cze 2011, 10:48

Jeśli łowisz na Zastałym bajorze to zabiera Ci 2 PP. Jeśli zostaje Ci 1 PP to wyświetla się napis, że nie masz wystarczającej ilości PP. Przeczytaj napis dokładnie ;). Jeśli wyświetla się tak jak Ty piszesz zgłoś ten problem w odpowiednim dziale ;)

Pozdrawiam

Blade.
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

Awatar użytkownika
Stokrotkania
Posty: 411
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:15
Numer GG: Mogę podać przez PW
Płeć: piękna..
Lokalizacja: WF s.2
Kontakt:

Re: punkty połowu

Postautor: Stokrotkania » pn, 27 cze 2011, 13:48

Odpowiedź udzielona, wątek zamykam. :)
DZIĘKUJE


Wróć do „Pomoc dla początkujących”