Błąd

asterix100
Posty: 16
Rejestracja: śr, 8 cze 2011, 16:21
Numer GG: Numer GG

Błąd

Postautor: asterix100 » pn, 20 cze 2011, 17:59

Wystapił mi następujący błąd od wczoraj jak łowie rybkę to zamiast ciągnij pisze Drucken po niemiecku

Awatar użytkownika
mag
Moderator
Posty: 687
Rejestracja: pt, 10 cze 2011, 17:44
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: Błąd

Postautor: mag » pn, 20 cze 2011, 18:05

Już to zgłosiłam ;)
Pozdrawiam cieplutko i życzę udanych połowów.

asterix100
Posty: 16
Rejestracja: śr, 8 cze 2011, 16:21
Numer GG: Numer GG

Re: Błąd

Postautor: asterix100 » pn, 20 cze 2011, 18:44

Dziękuje bardzo :)

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Błąd

Postautor: roofiwzgw » pn, 20 cze 2011, 18:51

viewtopic.php?f=50&t=676

Szukanie naprawdę nie boli ;)

Pozdrawiam.
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie


Wróć do „Pomoc dla początkujących”