Klienci

_ELUNIA_
Posty: 24
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 19:49
Numer GG: Numer GG

Klienci

Postautor: _ELUNIA_ » czw, 16 cze 2011, 16:06

To chyba nie w porządku że klienci przychodzą po rybki których na danym poziomie gry nie można złowić. Jak to właściwie jest z tymi klientami w grze?.

Awatar użytkownika
poWolny
Posty: 410
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:07
Numer GG: Numer GG

Re: Klienci

Postautor: poWolny » czw, 16 cze 2011, 16:19

Co do tego, że Klienci nie przychodzą z rybkami z wyższego lvl'u nie jestem do końca pewien ponieważ nie zaobserwowałem tego wystarczająco uważnie, natomiast zauważ na fakt, że rybki których nie masz/bądź myślisz, że są z wyższego levelu, tak naprawdę są rybkami premium.

Przenoszę...

Pozdrawiam
Formularz kontaktowy Upjers :arrow: http://support.upjers.com/neo/index.php

_ELUNIA_
Posty: 24
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 19:49
Numer GG: Numer GG

Re: Klienci

Postautor: _ELUNIA_ » czw, 16 cze 2011, 16:43

Jakoś nie mogę znależć żadnego wykazu jakie rybki i na jakim poziomie można złowić , a jakie przypisane są do konta premium, stąd moje pytanie.Wyświetla się tylko lista rybek przy łowisku a tam takich nie ma. Moim zdaniem przydała by się taka lista.

Awatar użytkownika
poWolny
Posty: 410
Rejestracja: wt, 7 cze 2011, 16:07
Numer GG: Numer GG

Re: Klienci

Postautor: poWolny » czw, 16 cze 2011, 16:50

Sprawdź znak zapytania w panelu gry i wybierz jeziora i rybki tam znajdziesz wszystkie informacje.
Formularz kontaktowy Upjers :arrow: http://support.upjers.com/neo/index.php

Awatar użytkownika
Sheandoah
Posty: 103
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 08:46
Numer GG: Numer GG
Lokalizacja: Woda

Re: Klienci

Postautor: Sheandoah » pt, 17 cze 2011, 11:05

_ELUNIA_ ma rację, to nie jest zbyt dobre rozwiązanie. Nie każdego stać na Konto Premium a niektóre rybki
można nabyć tylko w ten sposób lub przy odrobinie szczęścia zakupić w sklepie lecz to się nie opłaca bo rybki są dość
drogie. Chodzi o to, że chcąc obsłużyć klienta zostaje opcja kupienia w sklepie ale wtedy tylko tracimy po takiej transakcji.

Może warto nad tym się zastanowić.

Pozdrawiam
Wigwamy Indian na jej brzegach, Away, gdy czółno mknie poprzez nurt Missouri.
O Shenandoah, jej imię było, i nie wiedziała, co to miłość.
O, Shenandoah... córko księżyca!

szanta kabestanowa
Aquarium- Sheandoah

gonzo
Posty: 16
Rejestracja: śr, 29 cze 2011, 16:59
Numer GG: Numer GG

Re: Klienci

Postautor: gonzo » sob, 9 lip 2011, 14:41

Witam, do mnie często przychodzą klienci po rybki, których nie mam, bo nie są dla mnie dostępne, lub są na łowisko na które jeszcze mnie nie stać. Często chcą żebronose, czy faraonka rybonka, które są przy koncie premium. Wczoraj i przedwczoraj musiałam odrzucić prawie wszystkich klientów, gdyż ceny na targu były zbyt wysokie. Jestem na 9 poziomie, ale to samo było gdy byłam na 7 i 8 poziomie. Dziś klienci chcą damę serce, której nie mana moich łowiskach, a cena na targu znacznie przekracza kwotę, jaką chce zapłacić klient.

Awatar użytkownika
victoria
Posty: 122
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 18:34
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta

Re: Klienci

Postautor: victoria » sob, 9 lip 2011, 14:48

gonzo pisze:Witam, do mnie często przychodzą klienci po rybki, których nie mam, bo nie są dla mnie dostępne, lub są na łowisko na które jeszcze mnie nie stać. Często chcą żebronose, czy faraonka rybonka, które są przy koncie premium. Wczoraj i przedwczoraj musiałam odrzucić prawie wszystkich klientów, gdyż ceny na targu były zbyt wysokie. Jestem na 9 poziomie, ale to samo było gdy byłam na 7 i 8 poziomie. Dziś klienci chcą damę serce, której nie mana moich łowiskach, a cena na targu znacznie przekracza kwotę, jaką chce zapłacić klient.

Witaj,

Klienci wymagają losowych ryb z Twojego poziomu, również te Premium. Jeśli masz np. 13 poziom, a nie odblokowałeś łowiska o nazwie "Mazurskie jeziora" również będą wymagane te rybki.
Reasumując, każda rybka do Twojego poziomu może być wymagana, bez względu na to, czy odblokowałeś łowisko premium, czy też nie.


Pozdrawiam,
victoria
Ostatnio zmieniony wt, 2 sie 2011, 18:52 przez jakuszewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Odpowiedź udzielona, wątek zamykam.
ObrazekObrazekObrazek
Wybacz jesli moj post nie posiada polskich znakow, czesto nie mam dostepu do komputera z polska klawiatura.


Wróć do „Pomoc dla początkujących”