Strona 1 z 1

zapisz zmiany

: ndz, 29 mar 2015, 14:43
autor: krashann
Boss nakazuje swojej hordzie:

Wprawdzie ten przycisk "Zapisz zmiany" działa, ale komunikat ktory sie pokazuje wprawia w osłupienie..
Obrazek

Re: zapisz zmiany

: pn, 30 mar 2015, 13:13
autor: Neiel
Dziękujemy za zgłoszenie. W przypadku, brakuje brakuje tekstu wyświetlana jest wyłącznie nazwa stringu. Postaramy się ten pusty tooltip jak najszybciej uzupełnić.


Pozdrawiam

Re: zapisz zmiany

: czw, 16 kwie 2015, 12:59
autor: krashann
Dalej jest to samo.

Re: zapisz zmiany

: pt, 17 kwie 2015, 11:34
autor: Neiel
Brakujący tekst został dziś dodany i wkrótce informacja powinna być poprawnie wyświetlana.


Pozdrawiam