zapisz zmiany

Awatar użytkownika
krashann
Posty: 484
Rejestracja: ndz, 13 lip 2014, 00:24
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Yollien

zapisz zmiany

Postautor: krashann » ndz, 29 mar 2015, 14:43

Boss nakazuje swojej hordzie:

Wprawdzie ten przycisk "Zapisz zmiany" działa, ale komunikat ktory sie pokazuje wprawia w osłupienie..
Obrazek

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: zapisz zmiany

Postautor: Neiel » pn, 30 mar 2015, 13:13

Dziękujemy za zgłoszenie. W przypadku, brakuje brakuje tekstu wyświetlana jest wyłącznie nazwa stringu. Postaramy się ten pusty tooltip jak najszybciej uzupełnić.


Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
krashann
Posty: 484
Rejestracja: ndz, 13 lip 2014, 00:24
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Yollien

Re: zapisz zmiany

Postautor: krashann » czw, 16 kwie 2015, 12:59

Dalej jest to samo.

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: zapisz zmiany

Postautor: Neiel » pt, 17 kwie 2015, 11:34

Brakujący tekst został dziś dodany i wkrótce informacja powinna być poprawnie wyświetlana.


Pozdrawiam
Obrazek


Wróć do „Bugi i błędy w grze”