Sumowanie

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
azudus
Posty: 48
Rejestracja: wt, 10 lut 2015, 21:13
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: Brak

Sumowanie

Postautor: azudus » śr, 11 lut 2015, 21:52

mam pytanie czy stawiajac np 2 zegary w kuchni to czy bonusy sie sumuja? tzn jeden daje 20% to czy jak beda 2 to bedzie 40 czy nie? i to samo z innymi rzeczami tego typu?

Rayo0o
Posty: 223
Rejestracja: śr, 22 paź 2014, 10:25
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Rayo0o

Re: Sumowanie

Postautor: Rayo0o » śr, 11 lut 2015, 22:27

nie

azudus
Posty: 48
Rejestracja: wt, 10 lut 2015, 21:13
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: Brak

Re: Sumowanie

Postautor: azudus » śr, 11 lut 2015, 23:40

dzieki za info


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”