usunięcie budynku

wybuchowa
Posty: 14
Rejestracja: wt, 3 wrz 2013, 16:06
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

usunięcie budynku

Post autor: wybuchowa » pn, 5 sty 2015, 17:49

nie mogę usunąć budynku. nie mogę ani sprzedać ani przełożyć do inwentarza.... jak to zrobić ?

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: usunięcie budynku

Post autor: Luci » czw, 8 sty 2015, 14:21

Witaj,
czy mowa o jakimś konkretnym budynku czy ogólnie masz problemy?
Aby móc usunąć budynek/przedmiot trzeba najpierw kliknąć na menu budowy, a następnie na tryb usuwania.
Budynku nie możesz usunąć, gdy trwa w nim jeszcze produkcja.
Pozdrawiam
L

wybuchowa
Posty: 14
Rejestracja: wt, 3 wrz 2013, 16:06
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: usunięcie budynku

Post autor: wybuchowa » pt, 9 sty 2015, 22:22

nie mogę usunąć np. fabryki makaronu

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: usunięcie budynku

Post autor: Luci » wt, 13 sty 2015, 12:13

Witaj,
za usunięcie budynku otrzymasz surowce. Niestety nie masz wystarczająco dużo miejsca w magazynie na kamienie. Musisz go rozbudować, aby móc pomieścić kamienie, które otrzymasz podczas usuwania budynku.

Pozdrawiam
L

ODPOWIEDZ

Wróć do „O wszystkim”