drzewo od drwala

troglodyta77
Posty: 211
Rejestracja: wt, 25 cze 2013, 11:00
Numer GG: Numer GG

Re: drzewo od drwala

Postautor: troglodyta77 » wt, 17 cze 2014, 21:34

cześć u mnie trochę drzewa się marnuje,bo nie mogę go wyrąbać, po zmianach - aktualizacyjnych nadal na skraju stoi cały las drzew a ściąć nie mogę (info że nie znaleziono drogi,się pojawia)miało to być naprawione a u mnie nie naprawiono,jak przyjdzie mi czekać do 62 poziomu(poszerzę teren a ten kawałek jest dostępny właśnie od tego lev.) aby tam ściąć ten las to chyba się zdenerwuję :madmad:

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: drzewo od drwala

Postautor: tiefling » śr, 18 cze 2014, 11:36

Proszę podaj nam numer ID twojego konta, a postaramy się usunąć drzewa ze skraju lasu.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

troglodyta77
Posty: 211
Rejestracja: wt, 25 cze 2013, 11:00
Numer GG: Numer GG

Re: drzewo od drwala

Postautor: troglodyta77 » śr, 18 cze 2014, 14:17

witam
moje ID 4000673 dziękuję za pomoc

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: drzewo od drwala

Postautor: tiefling » czw, 19 cze 2014, 12:14

Ścięliśmy drzewa na skraju mapy, przy okazji zakończyliśmy i rozpoczęliśmy kilka produkcji, żeby zrobić miejsce w magazynie na zrąbane drewno.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

grania111
Posty: 260
Rejestracja: sob, 18 lut 2012, 19:00
Numer GG: 50121241
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: drzewo od drwala

Postautor: grania111 » ndz, 6 lip 2014, 15:23

przepraszam że jeszcze raz piszę ale znalazłam prawidłowy wątek do mojego problemu mam tak samo jak troglodyta77 też nie mogę ściąć drzew po prawej stronie za rzeczką wyświetla mi się "nie znaleziono drogi lub minęło zbyt wiele czasu" proszę o pomoc moje ID 4003147

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: drzewo od drwala

Postautor: tiefling » pn, 7 lip 2014, 12:17

Zebraliśmy dla Ciebie problematyczne drzewa, a nowe nie powinny pojawiać się już na skraju mapy i sprawiać trudności przy zebraniu.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

grania111
Posty: 260
Rejestracja: sob, 18 lut 2012, 19:00
Numer GG: 50121241
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: drzewo od drwala

Postautor: grania111 » pn, 7 lip 2014, 12:48

bardzo dziękuję za pomoc

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: drzewo od drwala

Postautor: mroczny » wt, 19 sie 2014, 06:00

Mam problem ze ścięciem jednego drzewa-znajduje się ono po prawej stronie mapy za mostkiem obok aktywacji poziomu mapy 74-jest to chyba 18 poziom mapy-proszę o rozwiązanie problemu-pozdrawiam-mroczny:) interesuje mnie równiez ilosć kamienia jaka jest przewidziana przy odnowie surowców-wyskakuje mi 143szt i nie wiem czy jest to poprawna ilość , bo ciągle ich brak i muszę stopować przez to produkcję-proszę o odp:) teraz wyskoczyło 150szt kamienia-tym razem 141szt

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: drzewo od drwala

Postautor: Luci » śr, 20 sie 2014, 08:59

Witaj mroczny,

czy mógłbyś zrobić zrzut ekranu i zaznaczyć problematyczne drzewo?

Pozdrawiam
L

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: drzewo od drwala

Postautor: mroczny » śr, 20 sie 2014, 10:37

Witam :) W tej chwili już te drzewo jest zasłonięte przez inne, ale opisałem dośc dokładnie gdzie się ono znajduje-jest to pierwsze drzewko za mostkiem który znajduje sie obok aktywacji poziomu mapy 74-czy możecie ciut cofnąć tam chmurki?? problem z wejściem na ten teren zniknie wtedy;) 2 razy już je usunąłem sam(ostatnie 10 drzew-odbiór oraz rubinami zbierając całość, ale i tak tam wyrasta, wiec poszerzenie wejścia to chyba jedyna możliwość;) pozdrawiam-mroczny


Wróć do „Błędy w grze”