Błędy w Fabryce makaronu

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Detta » pt, 2 maja 2014, 20:33

to jabłko to kiepski żart programisty, jest na paterze z owocami
a tarka do zacierek to takie sito z garnuszkiem , w kolorze stalowym , zwykle po lewej stronie na podłodze
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

Awatar użytkownika
Lugal
Posty: 8
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 20:39
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: Lugalzaggizi

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Lugal » wt, 3 cze 2014, 10:12

Moim zdaniem "coś" określane mianem prasy do makaronu to wielkie nieporozumienie. Jest to przyrząd, który w Polsce był używany do wyciskania ziemniaków na przykład do kopytek ale nigdy do makaronu. Jest to może podobne do wyciskacza do czosnku tylko że to nie ta skala (do czosnku dużo mniejszy) i inna budowa (dziurki są tylko z jednaj strony aby przeszedł tamtędy czosnek). Przyrząd ten wg mnie powinien nazywać się wyciskacz lub prasa do ziemniaków. Proszę poszukać odpowiednich obrazków w necie.
Lugal

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Neiel » wt, 3 cze 2014, 10:31

Wprawdzie makaron w Polsce w XIX wieku nie był potrawą, którą przeciętna polska rodzina często widziała na swoim obiadowym stole, niemniej jednak ten przyrząd jest prasą do makaronu. Jego praktyczna budowa powoduje, że w różnych skalach może mieć wielostronne zastosowanie (czosnek, ziemniaki). Nie zmienia to jednak faktu, że w Uptasia docelową funkcją tego przyrządu jest właśnie produkcja makaronu.



Pozdrawiam
Obrazek

Adake
Posty: 8
Rejestracja: ndz, 23 cze 2013, 20:58
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Adake

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Adake » śr, 25 cze 2014, 15:51

Witam, na liście przedmiotów do odszukania na obrazku, wyskakuje mi niezapisany prostokąt. Pomimo znalezienia wszystkich przedmiotów z listy nie mogę ukończyć gry, ponieważ zostaje nieodgadnięty przedmiot, którego nazwa powinna być umieszczona na pustym prostokącie... No i punkty doświadczenia i kaska przepadają :( ... Czy ktoś ma podobny problem?

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Detta » śr, 25 cze 2014, 18:27

Też to miałem, coś ewidentnie nie poszło po myśli programistów ostatnio.
ID 883
Ponadto w "znajdź wszystkie" ID771 pojawia się polecenie " znajdź jeszcze 15x !" w tym przypadku chodzi akurat o drewniane łyżki
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

Adake
Posty: 8
Rejestracja: ndz, 23 cze 2013, 20:58
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Adake

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Adake » śr, 25 cze 2014, 18:44

dzięki, mam nadzieję, że "się naprawi" :)

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: mroczny » śr, 25 cze 2014, 21:02

w dalszym ciągu mam pusty kwadrat ( fabryka makaronu) a szukaj 15 z wykrzyknikiem pojawia się i w innych planszach (fabryka makaronu,mleczarnia,plantacja owoców)

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: tiefling » czw, 26 cze 2014, 12:43

Czy Twój problem jest nadal aktualny? Z naszych informacji wynika, że na chwilę obecną błąd powinien być już usunięty.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

koolczyyk
Posty: 5
Rejestracja: wt, 17 cze 2014, 08:46
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: koolczyyk

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: koolczyyk » śr, 9 lip 2014, 12:18

U mnie podobny błąd się pojawił w planszy ID126 pozostał pusty kwadracik próbowałam klikać w jakieś przedmioty nie trafiłam kasa i lepsze punkty przepadły

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Błędy w Fabryce makaronu

Postautor: Luci » sob, 12 lip 2014, 11:34

Witaj koolczyyk,

spróbuj skasować ciasteczka i pamięć podręczną.

Pozdrawiam
L


Wróć do „Błędy w grze”