Błędy w Kopalni

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Luci » wt, 15 lip 2014, 12:33

Nazwa została zmieniona

Pozdrawiam
L

Awatar użytkownika
Maksiu
Posty: 58
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 19:09
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Maksiu
Lokalizacja: Łódź

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Maksiu » śr, 16 lip 2014, 13:25

Po dzisiejszej konserwie znów są braki w tekście co należy znaleźć.
Spoiler:
Obrazek

Gdasia
Posty: 9
Rejestracja: czw, 3 lip 2014, 09:29
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Gdasia » śr, 16 lip 2014, 15:59

Po dzisiejszej aktualizacji nie mogę dokończyć zadania, gdyż nie wyświetla mi co mam odszukać ID:195

Gdasia
Posty: 9
Rejestracja: czw, 3 lip 2014, 09:29
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Gdasia » śr, 16 lip 2014, 19:43

Czy ktoś to w ogóle czyta?? Bo błąd jak był, tak jest nadal! A ja jednak bym chciała grać dalej.
No do jasnej anieli. co jest grane?? W plantacji owoców ten sam błąd. Po prostu super...

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: tiefling » czw, 17 lip 2014, 12:43

Czy Twój problem jest nadal aktualny? Z naszych informacji wynika, że na chwilę obecną błąd powinien być już usunięty.

Jeśli problem jest aktualny, proszę o zgłoszenia zawierające ID konta oraz obrazka, a także zrzut ekranu.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

sirrun
Posty: 15
Rejestracja: czw, 15 maja 2014, 12:40
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: sirrun » pt, 18 lip 2014, 11:16

Od wczoraj 4 razy miałam w kopalni grę "Znajdź 20x orzechy włoskie" - nie mogę za żadnym razem jej dokończyć ponieważ przynajmniej jeden orzech jest tak umieszczony na obrazku, że nie widać go zza licznika czasu. Wiem że tam właśnie się znajduje bo pokazuje mi to za każdym razem podpowiedź. Nie ma żadnego sposobu na kliknięcie w to miejsce, klikanie w licznik oczywiście nic nie daje, orzech nawet nie wystaje ociupinkę, więc po prostu nie ma jak kliknąć. Oczywiście jak klikam w pobliżu zamiast w orzech, którego nie widać, to obcina mi czas. Podejrzewam, że póki nie zaliczę tego obrazka to będzie mi go wyświetlać co chwilę. Czy nie da sie z tym czegoś zrobić? Poprzesuwać tych orzechów na przykład? Bo inaczej to strata czasu, podpowiedzi i szansy na zdobycie punktów oraz kotylionów...

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: tiefling » pt, 18 lip 2014, 13:40

Z moich informacji wynika, że udało Ci się zakończyć obrazek z orzechami i w kopalni czekają już na Ciebie następne. Jeśli w przyszłości zdarzy się podobny problem, proszę podaj koniecznie ID obrazka, który potrzebują programiści, aby zmienić położenie przedmiotów nie dających się nakliknąć.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Truskawa94
Posty: 7
Rejestracja: wt, 17 lip 2012, 15:28
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Truskawa94 » śr, 30 lip 2014, 12:01

Przed chwilą miałam obrazek o ID397 w którym jedna z poszukiwanych rzeczy była nienazwana(puste pole)

Awatar użytkownika
Ukontentowana
Posty: 2
Rejestracja: śr, 30 lip 2014, 12:24
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Ukontentowana » śr, 30 lip 2014, 12:28

Witam,
Spotkałam się dziś z błędem, który niestety powrócił. Brak opisu jednego z pól w zadaniu "Poszukiwanie".
Moje ID: 4067372
ID planszy: 528
Spoiler:

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: tiefling » śr, 30 lip 2014, 12:38

Dziękuję za zgłoszenie. Błąd został przekazany programistom. W ramach ułatwienia dla poszukujących mogę powiedzieć, że dotknięte problemem są przedmioty zaczynające się na literkę "Ł".

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Błędy w grze”