Błędy w Kopalni

Mikafi
Posty: 133
Rejestracja: wt, 15 kwie 2014, 15:31
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Mikafi » śr, 21 maja 2014, 23:06

może i tak.
tym bardziej że przed chwilą miałam podobny obrazek (niestety nie zdążyłam zapisac ID obrazka)
i ani 1 ani 2 metalowy dzban nie pasował :oops:

mysli
Posty: 101
Rejestracja: czw, 24 kwie 2014, 09:41
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: mysli » czw, 22 maja 2014, 08:16

jest to zielony dzban za czaszką
Obrazek

mysli
Posty: 101
Rejestracja: czw, 24 kwie 2014, 09:41
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: mysli » czw, 22 maja 2014, 08:41

Motyczka w kopalni wyglada jak kilof,bardzo to jest mylące.
Obrazek

Fingolinka
Posty: 142
Rejestracja: ndz, 20 kwie 2014, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Fingolinka

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Fingolinka » czw, 22 maja 2014, 08:45

mysli pisze:Motyczka w kopalni wyglada jak kilof,bardzo to jest mylące.
Ja rozpoznaję je po trzonku. Kilof ma prosty, a motyczka wygięty (chociaż w rzeczywistości motyczka ma zupełnie inną część roboczą i tak na prawdę to są dwa kilofy, w tym jeden to górniczy oskard).

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Detta » czw, 22 maja 2014, 13:58

To co nazwane jest motyczką to w rzeczywistości jest oskard, ma jedno ostrze.
Z dwoma ostrzami to kilof.
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

Awatar użytkownika
offca75
Posty: 51
Rejestracja: wt, 15 kwie 2014, 15:07
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: offca75
Lokalizacja: wawa

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: offca75 » śr, 25 cze 2014, 12:29

Po aktualizacji pojawił się błąd w obrazkach "znajdz wszystkie przedmioty: jedno okienko z zadanymi przedmiotami jest całkowicie zablokowane, nie wyswietla sie w nim tresc, przez co nie mozna zakonczyc gry pozytywnie.
ID obrazka 333
serwer1, moje ID 4009376, przegladarka safari

tesstastic
Posty: 45
Rejestracja: pt, 18 kwie 2014, 19:33
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Mallard

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: tesstastic » śr, 25 cze 2014, 17:18

A wygląda to tak:

Obrazek

barbaros121
Posty: 26
Rejestracja: ndz, 22 cze 2014, 11:33
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: barbaros121 » czw, 26 cze 2014, 10:21

zgłaszam błąd w kopalni nie wyswietla mi się jedno okienko z pytaniem i nie mogę znalesc przedmiotu bo nie wiem co mam szukac . Jest po prostu pusta ramka i nic więcej .

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: tiefling » czw, 26 cze 2014, 12:29

Czy Twój problem jest nadal aktualny? Z naszych informacji wynika, że na chwilę obecną błąd powinien być już usunięty.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Teesz
Posty: 47
Rejestracja: czw, 5 cze 2014, 20:28
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Post autor: Teesz » pn, 14 lip 2014, 22:03

Szpadel do znalezienia m.in. na obrazku ID:6 jest łopatką ogrodową.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Błędy w grze”