Błędy w Kopalni

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Błędy w Kopalni

Postautor: tiefling » wt, 8 kwie 2014, 13:25

Tutaj prosimy o zgłaszanie błędów dotyczących obrazków w budynku Kopalnia.
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: Detta » wt, 22 kwie 2014, 22:39

Zgłaszam błąd w postaci braku elementu.
Konkretnie "krogulca" na czterech planszach; ID92; ID470; ID542; ID678
Spoiler:
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: tiefling » śr, 23 kwie 2014, 13:04

Sprawdziliśmy layout obrazka powiązany z wymienionymi numerami ID i krogulec znajduje się na każdym obrazku tuż pod baldachimem:

Spoiler:


Czy miałeś/aś również w kopalni obrazki, na których krogulec był wyświetlany w prawidłowy sposób?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: roofiwzgw » śr, 23 kwie 2014, 13:20

Witaj tiefling.

Ja osobiście z obrazkami w kopalni też mam problem bo Krogulec w ogóle się nie wyświetla pod tym baldachimem :wondering: .
Jest kilka obrazków na którym łaskawie się pokaże ale znalazłem ich chyba tylko 2 ;)
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: Detta » śr, 23 kwie 2014, 14:04

Są obrazki na których pojawia się krogulec normalnie, jednak nigdy w tym miejscu. Co zresztą widać na screenach które wrzuciłem.
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

tesstastic
Posty: 45
Rejestracja: pt, 18 kwie 2014, 19:33
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Mallard

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: tesstastic » ndz, 27 kwie 2014, 04:31

Na niektórych obrazkach krogulec znajduje się za baldachimem i wystaje milimetr skrzydła. Wtedy trzeba kliknąć w baldachim.

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 1603
Rejestracja: sob, 11 cze 2011, 11:11
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: roofiwzgw
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: roofiwzgw » pn, 12 maja 2014, 17:45

W kopalni możemy znaleźć "Odkryty wagon". Czemu niby odkryty? Po prostu stoi na wolnej przestrzeni (jeśli można to tak nazwać).
Ja bym to zmienił na "Wagon" lub żeby było łatwiej" Wagon kopalniany"
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

Awatar użytkownika
Detta
Posty: 206
Rejestracja: śr, 6 lis 2013, 15:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: Detta » pn, 12 maja 2014, 19:21

Odkryty bo jest ładowany od góry i nie ma pokrywy.
Wagony kryte mogą też być ładowane od góry ale mają pokrywę, lub są zamknięte od góry na stałe i są ładowane z boku lub z przodu.
Jeżeli problem wydaje się być łatwy - to jest trudny.
Jeżeli problem wydaje się być trudny - to jego rozwiązanie jest prawie niemożliwe.
Wyrzucasz towar? Masz za mało klientów? Dorożka ucieka bo nie możesz być często online ?
Zajrzyj tutaj i poprzyj
http://forum.pl.upjers.com/viewtopic.php?f=382&t=21572

Mikafi
Posty: 133
Rejestracja: wt, 15 kwie 2014, 15:31
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: Mikafi » śr, 21 maja 2014, 19:07

Uważam że przegięciem jest powtarzanie tego samego przedmiotu na obrazku, bo jak klikniemy nie ten co trzeba to tracimy cenny czas - zwłaszcza jak dodatkowo wykonujemy quest :evil:
Przykład w obrazku kopalnia ID: 706
Ostatnim przedmiotem był dzban, a na obrazku były dwa i oczywiście kliknęłam nie ten co trzeba, a drugiego już nie zdążyłam (zresztą zobaczyłam go po zrobieniu Print Screen)

Obrazek

Eweellkkaa
Posty: 23
Rejestracja: czw, 28 lut 2013, 16:52
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Eweellkkaa

Re: Błędy w Kopalni

Postautor: Eweellkkaa » śr, 21 maja 2014, 20:57

a dzban to nie jest ten zielony za czaszką?


Wróć do „Błędy w grze”