Błąd przy hodowli

Awatar użytkownika
Adam-Ded
Posty: 85
Rejestracja: czw, 6 cze 2013, 07:56
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: AdamDead

Błąd przy hodowli

Post autor: Adam-Ded » śr, 4 gru 2013, 09:02

Po aktualizacji pojawia się błąd przy rozpoczęciu nowej hodowli - niezależnie od gatunku zwierzęcia. Załączam obrazek.

http://postimg.org/image/pufk3wfpv/

Mozilla Firefox 25.0.1
ID 3004181

Po zalogowaniu ponownym ta sama hodowla udaje się już bez problemów, które pojawiają się przy nowym raju smyków. Przy dziesiątym razie robi się to irytujące.

Dodam jeszcze, że problem pojawia się na różnych komputerach i przy różnych łączach.

ANNIHILATOR
Posty: 16
Rejestracja: śr, 28 sie 2013, 20:08
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błąd przy hodowli

Post autor: ANNIHILATOR » śr, 4 gru 2013, 09:44

Hej,

Mam to samo do wczorajszej aktualizacji. Po zakończeniu chodowli zmierzaki użyte w ostatnim parowaniu nie są 'zaczerniane', że są zmęczone, jeśli spróbuje się ich użyć w ponownej chodowli wtedy wyskakuje błąd:

Obrazek

przeglądarka google chrome Version 31.0.1650.57 m
system Win 7 Home premium SP1

pozdrówka, ANNI...

Awatar użytkownika
Adam-Ded
Posty: 85
Rejestracja: czw, 6 cze 2013, 07:56
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: AdamDead

Re: Błąd przy hodowli

Post autor: Adam-Ded » śr, 4 gru 2013, 10:15

Anni ma rację - rzeczywiście nie zaczernia zwierzaka i błąd pojawia się, gdy się chce go użyć ponownie do hodowli. Przy innych jest ok nawet za pierwszym razem.

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: Błąd przy hodowli

Post autor: Neiel » śr, 4 gru 2013, 12:02

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem jest nam znany i już pracujemy nad jego rozwiązaniem.



Pozdrawiam
Obrazek

kecajgry2
Posty: 25
Rejestracja: sob, 10 sie 2013, 12:36
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błąd przy hodowli

Post autor: kecajgry2 » śr, 4 gru 2013, 13:28

Mam to samo w sumie chyba w przypadku 6 hodowli kóz, owiec,gęsi , krów i np. na krowę muszę czekać aż 12 godzin.
Żadnej rekompensaty w zamian nie dostałem :evil:
Mają nas głęboko w D...
Widzę też ,że nie można wycofać oferty wymiany kart przed zakończeniem czasu a info o tej zmianie nie odnalazłem nigdzie dotychczas. :evil:
godz.14:25 błąd z możliwością wycofania oferty wymiany naprawiony

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bugi i błędy w grze”