zagrody

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
elfi13
Posty: 9
Rejestracja: sob, 22 lut 2014, 10:57
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: kajalola

zagrody

Postautor: elfi13 » ndz, 22 lut 2015, 21:41

Przez pomyłkę powiększyłam sobie nie tę zagrodę, którą chciałam. Czy można jakoś to cofnąć?

chesusrzuw
Posty: 427
Rejestracja: pn, 25 sie 2014, 14:52
Numer GG: Numer GG
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: chesusrzuw

Re: zagrody

Postautor: chesusrzuw » ndz, 22 lut 2015, 21:43

Bezpośrednio nie da się tego zrobić. Trzeba skasować zagrodę, wtedy zagroda i powiększenie wrócą (oddzielnie) do składu z kartami. Następnie trzeba użyć powiększenia na tym co się chciało. Trzeba pamiętać, że zagrody nie da się usunąć dopóki są w niej zwierzęta, a podczas usuwania przepadają doładowania poidełek i korytek.

elfi13
Posty: 9
Rejestracja: sob, 22 lut 2014, 10:57
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: kajalola

Re: zagrody

Postautor: elfi13 » ndz, 22 lut 2015, 22:03

Da się usunąć zagrodę jeśli jest w nim raj i cała reszta?

chesusrzuw
Posty: 427
Rejestracja: pn, 25 sie 2014, 14:52
Numer GG: Numer GG
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: chesusrzuw

Re: zagrody

Postautor: chesusrzuw » ndz, 22 lut 2015, 22:08

elfi13 pisze:Da się usunąć zagrodę jeśli jest w nim raj i cała reszta?

Jak przestawisz z niej zwierzęta do drugiej zagrody to wtedy możesz ją usunąć. W trakcie usuwania wszystkie jej elementy, w tym raje i korytka wrócą do składu z kartami, dzięki czemu można je z powrotem postawić na farmie.

elfi13
Posty: 9
Rejestracja: sob, 22 lut 2014, 10:57
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: kajalola

Re: zagrody

Postautor: elfi13 » ndz, 22 lut 2015, 22:14

Wielkie dzięki :)


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”