jak usunąć pole?

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
kazta
Posty: 11
Rejestracja: sob, 10 sty 2015, 09:11
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

jak usunąć pole?

Postautor: kazta » sob, 31 sty 2015, 20:07

jak w tytule

Awatar użytkownika
buckstabu
Moderator
Posty: 1590
Rejestracja: pn, 1 paź 2012, 15:23
Numer GG: na pw.
Płeć:
Nazwa Konta: buckstabu
Lokalizacja: MLF s1

Re: jak usunąć pole?

Postautor: buckstabu » ndz, 1 lut 2015, 13:48

Chodzi Ci o tę brązową ziemię pod uprawy? Wystarczy, że postawisz w tym miejscu cokolwiek innego (dekorację, budynek). Liczbę pól pod uprawę i ich miejsce możesz dowolnie zmieniać wedle potrzeb.
Obrazek
mamy wolne miejsce dla Rusznikarza

tourviell
Posty: 9
Rejestracja: pn, 27 paź 2014, 11:22
Nazwa Konta: tourviell

Re: jak usunąć pole?

Postautor: tourviell » ndz, 1 lut 2015, 18:33

Działała ta metoda jakoś do aktualizacji ze śniegiem, teraz jest w sklepie w dziale ze ścieżkami, ostatnie zakładka do kupienia 'usuwanie terenu'
So, so you think you can tell heaven from hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell?


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”