Żłobek

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
gosiorek33
Posty: 5
Rejestracja: wt, 20 maja 2014, 07:29
Numer GG: 3422255
Nazwa Konta: Brak

Żłobek

Postautor: gosiorek33 » wt, 20 maja 2014, 07:33

Witam,

jak mam umieścić żłobek?

Awatar użytkownika
buckstabu
Moderator
Posty: 1590
Rejestracja: pn, 1 paź 2012, 15:23
Numer GG: na pw.
Płeć:
Nazwa Konta: buckstabu
Lokalizacja: MLF s1

Re: Żłobek

Postautor: buckstabu » wt, 20 maja 2014, 08:17

Żłobek możesz postawić zwyczajnie w zagrodzie, w ten sam sposób jak umieszcza się w niej zwierzęta. By go postawić musisz mieć zagrodę o wielkości co najmniej 2x2 oraz żłobek odpowiedni do rodzaju zagrody (tj. dla małych, średnich lub dużych zwierząt).
Obrazek
mamy wolne miejsce dla Rusznikarza

magpik
Posty: 5
Rejestracja: wt, 27 maja 2014, 15:54
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Żłobek

Postautor: magpik » sob, 28 cze 2014, 20:43

witam, mam pytanie dotyczące raju dla smyków, dlaczego nie mogę go postawić w zagrodzie? mam 2 króliki (małe) ale w żaden sposób nie mogę wstawić tego do zagrody, nawet ją już powiększyłam, jak wybieram raj z kart to pojawiają mi się nad zagrodami niebieskie strzałki jak przy umieszczaniu zwierząt i nic

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Żłobek

Postautor: Luci » ndz, 29 cze 2014, 10:26

Witaj magpik,
aby móc umieścić żłobek w małej zagrodzie należy ją rozbudować do formy kwadratu tj. 2x2

Pozdrawiam
L


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”