Zarządzanie wojskami klanu

MASOHISTA
Posty: 12
Rejestracja: pt, 29 mar 2013, 10:42
Numer GG: Numer GG
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: MASOHISTA

Zarządzanie wojskami klanu

Postautor: MASOHISTA » wt, 16 kwie 2013, 19:55

Chyba jest jakiś błąd ponieważ nie pokazuje mi wszystkich graczy w zakładce "Zarządzanie wojskami klanu " prosiłbym o sprawdzenie tego możliwie jak najszybciej.

Awatar użytkownika
scoobydoo
Posty: 13
Rejestracja: pt, 12 kwie 2013, 14:32
Numer GG: Numer GG
Płeć: 44493988
Nazwa Konta: scoobydooo

Re: Zarządzanie wojskami klanu

Postautor: scoobydoo » wt, 16 kwie 2013, 22:44

mysle że to nie bląd tylko ten u którego nie widać wojska ma odznaczone :Zezwól członkom klanu na widzenie moich danych w zarządzaniu wojskami klanu... I wtedy nie zobaczysz jego wojska :) to znajduje się w profilu ustawienia wioski ...
Obrazek

Awatar użytkownika
pluszakpl
Posty: 68
Rejestracja: czw, 8 mar 2012, 17:06
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Zarządzanie wojskami klanu

Postautor: pluszakpl » śr, 17 kwie 2013, 14:44

MASOHISTA po co Ci zarządzać wojskiem klanu :angry:


Wróć do „Bugi i błędy w grze”