alchemik

tigeroos
Posty: 5
Rejestracja: pt, 25 sty 2013, 16:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: tigeroos

alchemik

Postautor: tigeroos » wt, 2 kwie 2013, 13:08

Witam od wczoraj czyli 1.04.2013 zuwazyłem ze niemam opcji badania u alchemika punkty uderzenia, co się dzieje ?????

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: alchemik

Postautor: tiefling » wt, 2 kwie 2013, 16:02

Czy w danej chwili masz aktywne jakieś badanie punktów uderzenia? Sprawdzić to możesz w Przeglądzie zleceń.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

przemek0207
Posty: 3
Rejestracja: ndz, 7 kwie 2013, 14:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: alchemik

Postautor: przemek0207 » ndz, 7 kwie 2013, 15:15

Witam, mam ten sam problem. Nie mam od samego początku w alchemiku ulepszać Punktów uderzenia. Nie mam w ogóle takiej możliwości, mam tam tylko Atak i Obronę.

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: alchemik

Postautor: tiefling » pn, 8 kwie 2013, 11:37

Z moich informacji wynika, że błąd leży po stronie przeglądarki. Wystarczy zalogować się jednorazowo na innej przeglądarce, następnie znowu na swojej i problem rzekomo rozwiązuje się sam (tak przynajmniej donoszą pozostali gracze dotknięci tym problemem).

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

przemek0207
Posty: 3
Rejestracja: ndz, 7 kwie 2013, 14:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: alchemik

Postautor: przemek0207 » pn, 8 kwie 2013, 13:50

Dziękuje. Musze używać innej przeglądarki bo niestety pomimo tego dalej mi nie działa na mojej standardowej, a na innej wszystko jest dobrze :)

przemek0207
Posty: 3
Rejestracja: ndz, 7 kwie 2013, 14:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: alchemik

Postautor: przemek0207 » pn, 8 kwie 2013, 14:37

I jednak coś jest nie tak. W tym momencie nie mam możliwości badania Uderzenia na żadnej przeglądarce. Ktoś może jakoś pomóc czy coś?

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: alchemik

Postautor: Neiel » pn, 8 kwie 2013, 14:40

Zapoznaj się proszę z tym wątkiem viewtopic.php?f=303&t=13140, jest to najprawdopodobniej rozwiązanie również Twojego problemu ;).


Pozdrawiam
Obrazek


Wróć do „Bugi i błędy w grze”