Strona 1 z 1

zmiana pochodzenia

: ndz, 31 mar 2013, 10:29
autor: karyma
Mimo osiągnięcia 100 ludności i ukończenia samouczka nie mogę zmienić pochodzenia. Część innych graczy również nie.
Cały czas są frankowie.

a) Serwer, ID gracza: server 1. Karyma. Nie znam ID
b) Nazwa i typ przeglądarki. Firefox 19.0.2
c) Czas wystąpienia błędu: ciągle.
d) Dokładny opis błędu. Próba zmiany pochodzenia nie skutkuje żadnym efektem. Na dole ekranu po lewej stronie jest jakis komunikat javascript.
Cały czas są Frankowie.
warunek ponad 100 ludności spełniony. Koniec samouczka.

e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?
Tak. Wg. niepotwierdzonych informacji problem ma wielu graczy.

Re: zmiana pochodzenia

: wt, 2 kwie 2013, 13:41
autor: nefelle
również mam ten problem.
serwer 1
nick: MAGNI
mozilla

Re: zmiana pochodzenia

: wt, 2 kwie 2013, 16:02
autor: tiefling
Drodzy Gracze!

Abyśmy jak najszybciej mogli zareagować na Wasze informacje o błędach w grze bez konieczności zadawania tysiąca dodatkowych pytań, potrzebujemy następujące informacje:

a) Serwer, ID gracza
b) Nazwa i typ przeglądarki
c) Czas wystąpienia błędu
d) Dokładny opis błędu
e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?

Re: zmiana pochodzenia

: czw, 11 kwie 2013, 16:44
autor: Neiel
Problem został rozwiązany i zmiana pochodzenia w grze jest możliwa. Pamiętajcie, że zmiany pochodzenia możecie dokonać w swoim profilu gry posiadając przynajmniej 100 ludności.


Pozdrawiam
Neiel