zmiana pochodzenia

karyma
Posty: 10
Rejestracja: czw, 28 mar 2013, 09:17
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

zmiana pochodzenia

Post autor: karyma » ndz, 31 mar 2013, 10:29

Mimo osiągnięcia 100 ludności i ukończenia samouczka nie mogę zmienić pochodzenia. Część innych graczy również nie.
Cały czas są frankowie.

a) Serwer, ID gracza: server 1. Karyma. Nie znam ID
b) Nazwa i typ przeglądarki. Firefox 19.0.2
c) Czas wystąpienia błędu: ciągle.
d) Dokładny opis błędu. Próba zmiany pochodzenia nie skutkuje żadnym efektem. Na dole ekranu po lewej stronie jest jakis komunikat javascript.
Cały czas są Frankowie.
warunek ponad 100 ludności spełniony. Koniec samouczka.

e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?
Tak. Wg. niepotwierdzonych informacji problem ma wielu graczy.
Ostatnio zmieniony wt, 2 kwie 2013, 22:22 przez karyma, łącznie zmieniany 1 raz.

nefelle
Posty: 3
Rejestracja: wt, 2 kwie 2013, 13:26
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: MAGNI

Re: zmiana pochodzenia

Post autor: nefelle » wt, 2 kwie 2013, 13:41

również mam ten problem.
serwer 1
nick: MAGNI
mozilla
Ostatnio zmieniony wt, 2 kwie 2013, 17:59 przez nefelle, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: zmiana pochodzenia

Post autor: tiefling » wt, 2 kwie 2013, 16:02

Drodzy Gracze!

Abyśmy jak najszybciej mogli zareagować na Wasze informacje o błędach w grze bez konieczności zadawania tysiąca dodatkowych pytań, potrzebujemy następujące informacje:

a) Serwer, ID gracza
b) Nazwa i typ przeglądarki
c) Czas wystąpienia błędu
d) Dokładny opis błędu
e) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób?
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: zmiana pochodzenia

Post autor: Neiel » czw, 11 kwie 2013, 16:44

Problem został rozwiązany i zmiana pochodzenia w grze jest możliwa. Pamiętajcie, że zmiany pochodzenia możecie dokonać w swoim profilu gry posiadając przynajmniej 100 ludności.


Pozdrawiam
Neiel
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Bugi i błędy w grze”