brak surowców po handlu

Marcus_Dux
Posty: 1
Rejestracja: wt, 23 kwie 2013, 22:12
Numer GG: Numer GG
Płeć: M
Nazwa Konta: Brak

brak surowców po handlu

Postautor: Marcus_Dux » czw, 9 maja 2013, 12:20

serwer 1
ID Marcus_Dux
Data/czas
Dziś 13:12:08
Czynność
Odebrałeś za pomocą poskramiacza smoków towary 5.000 Żelazo w WR3 od Robin. Wydałeś 5.000 złota.
Transakcja
#35632

no i złota nie ma, diamentów nie ma i towaru również

coś można z tym zrobić ???

Pozdrawiam Marcus_Dux

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: brak surowców po handlu

Postautor: Neiel » pt, 10 maja 2013, 15:26

Smok chyba wybrał dłuższą drogę do Twojej wioski, ale miejmy nadzieję, że mimo wszystko zdążył na czas.


Pozdrawiam
Neiel
Obrazek

juliakczylija
Posty: 2
Rejestracja: czw, 27 lut 2014, 13:19
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Julia_Wredna

Re: brak surowców po handlu

Postautor: juliakczylija » czw, 27 lut 2014, 13:31

serwer 2
ID Julia_Wredna
Data/czas
Wczoraj 15:03:01
Wczoraj 15:01:01
Czynność
Twoje wozy odebrały 9.200 Drewno w Rammstein od pkaktus i udały się w drogę powrotną. Rozładowały za to 9.200 złota. #113236
Twoje wozy odebrały 7.000 Drewno w Rammstein od pkaktus i udały się w drogę powrotną. Rozładowały za to 7.000 złota. #113235

Złota nie mam, surowców nie mam. Jednak jak próbuję kupić kolejne to pojawia mi się komunikat "Masz za mało miejsca w magazynie na ten towar." A magazyn mam 5084/25.040, czyli dużo miejsca do wypełnienia jeszcze.
Można coś z tym zrobić? Błąd bardzo utrudnia grę.

Pozdrawiam,

Julia_Wredna

juliakczylija
Posty: 2
Rejestracja: czw, 27 lut 2014, 13:19
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Julia_Wredna

Re: brak surowców po handlu

Postautor: juliakczylija » czw, 27 lut 2014, 14:06

Dobra, już mam :)


Wróć do „Bugi i błędy w grze”