Strona 1 z 2

Jak wykonać Quest ?

: śr, 19 cze 2013, 15:13
autor: obcy12
Mam do zrobienie trzecie zadanie.
Z 3 marchewkami...co mam w nim zrobić?
Już wyhodowałem 3 sztuki i nic się nie dzieje po ich zebraniu...
PRZEPRASZAM ZA ZŁY DZIAŁ ...

Re: Jak wykonać Quest ?

: śr, 19 cze 2013, 16:25
autor: tiefling
Czy nie widzisz na swoim koncie przycisku "Zakończ" umożliwiającego zakończenie questu?

Obrazek

Pozdrawiam

Re: Jak wykonać Quest ?

: śr, 19 cze 2013, 16:36
autor: obcy12
Już widzę ...a więc chyba musi skończyć się czas by przycisk się pojawił...?

Re: Jak wykonać Quest ?

: śr, 19 cze 2013, 17:28
autor: Dexss3
owszem musi skończyć się czas lub jeśli Cię stać możesz zakończyć je od razu za monety

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 11:44
autor: Malgorzatast
Hej ;) widze tutaj tylko ten jedyny temat o treści Questów. Problem jest taki że potrzebuje aby ktoś życzliwy wystawil na targ 3x kura, niestety nie zdazyłam jeszcze rozbudowac stajni a potrzebuje to do wykonaia questa a niestety teraz stanęłam na tym a na targu wieje pustkami jeśli chodzi o zwierzaki. Z góry dziękuje za pomoc i licze na rozsądna cene ; )

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 16:29
autor: PIENKI
No pewna to nie jestem ale wydaje mi się że jeślinie masz kurnika to nie możesz kupić kur mimo że chcesz je przekazać na quest :(

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 17:35
autor: Ellie
Mimo że nie mam kurnika - mogłam kupić kury z targu ;) Więc wystarczy tylko "złapać" ofertę na tym targu i sobie zrobić tego questa :)

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 18:00
autor: Malgorzatast
Tak, wcześniej udało mi się kupić na targu i jeden tak udało mi się wykonać, teraz daze do rozbudowy żeby zakupić kurnik ale kosztuje to mase Kapitalarów. Dlatego myślałam ze ktoś już może ma kurnik i jest w stanie wystawić 3 kury na targ ; )

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 18:02
autor: Ellie
Ja mam 13 poziom i dopiero 1 rozbudowę na 400 ... gdzie to rozbudować wszystko do 450? A premium na miesiąc by się przydało jak nic...

Re: Jak wykonać Quest ?

: pt, 28 cze 2013, 18:11
autor: Malgorzatast
No ja dochodzie do 13 właśnie i rozbudowane tylko na 350 niestety. No minusem gry jest właśnie to ze drogie są premium i mało czynności żeby zdobywac Kapitalary niestety.