Jak wykonać Quest ?

Awatar użytkownika
obcy12
Posty: 148
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 13:49
Numer GG: Jest
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: obcy12
Lokalizacja: Upologus serwer 1

Jak wykonać Quest ?

Postautor: obcy12 » śr, 19 cze 2013, 15:13

Mam do zrobienie trzecie zadanie.
Z 3 marchewkami...co mam w nim zrobić?
Już wyhodowałem 3 sztuki i nic się nie dzieje po ich zebraniu...
PRZEPRASZAM ZA ZŁY DZIAŁ ...

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: tiefling » śr, 19 cze 2013, 16:25

Czy nie widzisz na swoim koncie przycisku "Zakończ" umożliwiającego zakończenie questu?

Obrazek

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
obcy12
Posty: 148
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 13:49
Numer GG: Jest
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: obcy12
Lokalizacja: Upologus serwer 1

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: obcy12 » śr, 19 cze 2013, 16:36

Już widzę ...a więc chyba musi skończyć się czas by przycisk się pojawił...?

Dexss3
Posty: 11
Rejestracja: sob, 23 lut 2013, 18:43
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Dexss3 » śr, 19 cze 2013, 17:28

owszem musi skończyć się czas lub jeśli Cię stać możesz zakończyć je od razu za monety

Malgorzatast
Posty: 25
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 13:16
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Nazwa Konta: Malgorzatast

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Malgorzatast » pt, 28 cze 2013, 11:44

Hej ;) widze tutaj tylko ten jedyny temat o treści Questów. Problem jest taki że potrzebuje aby ktoś życzliwy wystawil na targ 3x kura, niestety nie zdazyłam jeszcze rozbudowac stajni a potrzebuje to do wykonaia questa a niestety teraz stanęłam na tym a na targu wieje pustkami jeśli chodzi o zwierzaki. Z góry dziękuje za pomoc i licze na rozsądna cene ; )

PIENKI
Posty: 7
Rejestracja: pt, 28 cze 2013, 15:11
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: PIENKI

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: PIENKI » pt, 28 cze 2013, 16:29

No pewna to nie jestem ale wydaje mi się że jeślinie masz kurnika to nie możesz kupić kur mimo że chcesz je przekazać na quest :(

Ellie
Posty: 257
Rejestracja: sob, 22 paź 2011, 00:48
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Ellie » pt, 28 cze 2013, 17:35

Mimo że nie mam kurnika - mogłam kupić kury z targu ;) Więc wystarczy tylko "złapać" ofertę na tym targu i sobie zrobić tego questa :)

Malgorzatast
Posty: 25
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 13:16
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Nazwa Konta: Malgorzatast

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Malgorzatast » pt, 28 cze 2013, 18:00

Tak, wcześniej udało mi się kupić na targu i jeden tak udało mi się wykonać, teraz daze do rozbudowy żeby zakupić kurnik ale kosztuje to mase Kapitalarów. Dlatego myślałam ze ktoś już może ma kurnik i jest w stanie wystawić 3 kury na targ ; )

Ellie
Posty: 257
Rejestracja: sob, 22 paź 2011, 00:48
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Ellie » pt, 28 cze 2013, 18:02

Ja mam 13 poziom i dopiero 1 rozbudowę na 400 ... gdzie to rozbudować wszystko do 450? A premium na miesiąc by się przydało jak nic...

Malgorzatast
Posty: 25
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 13:16
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Nazwa Konta: Malgorzatast

Re: Jak wykonać Quest ?

Postautor: Malgorzatast » pt, 28 cze 2013, 18:11

No ja dochodzie do 13 właśnie i rozbudowane tylko na 350 niestety. No minusem gry jest właśnie to ze drogie są premium i mało czynności żeby zdobywac Kapitalary niestety.


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”