Skrypt

Awatar użytkownika
Corday
Posty: 124
Rejestracja: pt, 31 sie 2012, 10:00
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Corday

Skrypt

Post autor: Corday » czw, 19 lut 2015, 15:26

a) Serwer, ID gracza - serwer 1 - ID -4379072
b) Nazwa i typ przeglądarki - Firefox, SR Iron, Chrome,
c) Czas wystąpienia błędu - od aktualizacji dn. 18.02
d) Dokładny opis błędu - po aktualizacji nie da się wejść w wykaz gości , następuje wylogowanie z gry. Po czym wyskakuje błąd wewnętrzny , że skrypt był wczytywany dłużej nic 15 sekund. Nie zmieniałam dostawcy internetu, mam wyczyszczoną pamięć podręczną oraz ciasteczka. Dodam, iż nigdy taki błąd nie wyskakiwał.
e) Typ łącza internetowego (bezprzewodowe/stałe) - stałe
f) Czy błąd się powtórzył, jeżeli tak, to w jaki sposób? powtarza się od wczoraj,błąd występuje za każdym razem gdy chce sprawdzić wykaz gości.
Obrazek

19 miejsce!!:)

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: Skrypt

Post autor: Luci » wt, 24 lut 2015, 15:18

Witaj,
czy problem jest nadal aktualny? Czy skasowanie pamięci podręcznej i ciasteczek rozwiązuje problem?

Pozdrawiam
L

Awatar użytkownika
Sylwia1989
Posty: 178
Rejestracja: wt, 27 sie 2013, 08:10
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Skrypt

Post autor: Sylwia1989 » śr, 25 lut 2015, 14:22

U graczy z wysokimi poziomami lub z bardzo rozbudowanymi zoo taki błąd występuje od bardzo dawna i trwa cały czas.
Pisałam już w tej sprawie do supportu.
Obrazek

zoolog7
Posty: 193
Rejestracja: śr, 24 lip 2013, 01:37
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: zoolog7

Re: Skrypt

Post autor: zoolog7 » śr, 25 lut 2015, 16:37

Zgadzam się z tym co napisała Sylwia1989. Problem występuje u osób z wysokimi poziomami i mocno rozbudowanymi zoo. Aby sprawdzić statystki trzeba się swoje naczekać. Tak samo dzieje się w przypadku przejścia do sklepu a konkretnie zakładki, w której kupuje się zwierzęta. Gdyby naprawiono te niedogodności byłoby super ;)

Awatar użytkownika
Corday
Posty: 124
Rejestracja: pt, 31 sie 2012, 10:00
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Corday

Re: Skrypt

Post autor: Corday » czw, 26 lut 2015, 09:58

u mnie jest już lepiej :) nie wiem czy to chwilowe czy na stałe, ale się ciesze ;) ;)
Obrazek

19 miejsce!!:)

Awatar użytkownika
*Adrian*
Posty: 118
Rejestracja: czw, 27 lut 2014, 17:56
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Skrypt

Post autor: *Adrian* » czw, 26 lut 2015, 20:39

A u mnie każde kliknięcie w statystyki zawiesza grę na 1 minutę, po której występuje
następujący komunikat. Dzieje się u mnie już tak od wielu tygodni, również dużym problemem
jest wejście do sklepiku. Tam póki co jednak jeszcze udaje się wejść, w statystyki już niestety nie..

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rochme1
Posty: 223
Rejestracja: ndz, 2 cze 2013, 14:01
Numer GG: Numer GG
Płeć: piękna :)
Nazwa Konta: Rochme

Re: Skrypt

Post autor: Rochme1 » czw, 26 lut 2015, 21:40

Niestety ale mam te same błedy:(
Rochme
http://www.myfreezoo.pl/nickpage/index/user/4000432
organizacja AVANTI - nasze motto "Poznasz głupiego...po czynach jego"
NIE ROBIĘ GWIAZDEK!!

Awatar użytkownika
bartek14830
Posty: 77
Rejestracja: ndz, 7 gru 2014, 19:49
Numer GG: Numer GG
Płeć: Samiec
Nazwa Konta: bartek14830

Re: Skrypt

Post autor: bartek14830 » pt, 27 lut 2015, 19:11

Rochme1 pisze:Niestety ale mam te same błedy:(
Błąd musi występować tylko wchodząc w statystyki z poziomu swojego zoo bo jak wchodzę w Twój nickpage to statystyki bez problemu mi się pokazują po 3 sekundach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Błędy S 1”