miny

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

miny

Postautor: mroczny » wt, 23 lip 2013, 22:29

wysyłam lalki do usuwania min przez cały czas jak tylko miga telefonik, ale jak mam wysłać , jesli telefon nie miga a ja wchodzę na minę która akurat została położona ?? czy to też "skutek" ostatniej aktualizacji ?? i nie piszcie mi , ze mogła być położona wcześniej, bo sprawdzam w zarządzaniu ich ilosc zawsze:( i to był mój pierwszy "wybuch"-teraz wiem jak wygląda-moze powinienem to napisac w błędach ?

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: miny

Postautor: tiefling » śr, 24 lip 2013, 13:04

Drodzy Gracze!

Abyśmy jak najszybciej mogli zareagować na Wasze informacje o błędach w grze bez konieczności zadawania tysiąca dodatkowych pytań, potrzebujemy następujące informacje:

a) Serwer, ID gracza
b) Nazwa i typ przeglądarki
c) Czas wystąpienia błędu
d) Dokładny opis błędu


Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: miny

Postautor: mroczny » śr, 24 lip 2013, 14:40

secret relict s1-nick mroczny-przeglądarka google chrome Wersja 28.0.1500.72 m około 23:20 telefon nie miga minka wybucha gdy klikam kopanie i tracę siłkę :( to tyle w skrócie P.S. po otwarciu telefonu -widnieje napis o minie i jeszcze dodam , że miało to miejsce w otwartej przed chwilą mistycznej:(

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: miny

Postautor: tiefling » czw, 25 lip 2013, 14:30

Czy ten sam błąd występuje również na Chromie na zwykłym komputerze?
Nawet jeżeli w grę Secret Relict możesz grać na telefonie, to nie jest ona na dzień dzisiejszy przystosowana do obsługi na telefonie, stąd też możliwe tego rodzaju sytuacje.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: miny

Postautor: mroczny » czw, 25 lip 2013, 16:24

Witam :) przez słowo "telefon" rozumiem ten na górze w grze(moze to jest krótkofalówka-nie wiem;) )a grałem na lapku;)

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: miny

Postautor: tiefling » pt, 26 lip 2013, 13:43

Aaa, rozumiem, nieporozumienie :) Czy problem dotyczy wszystkich map czy tylko jednej lub pewnych konkretnych?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: miny

Postautor: mroczny » pt, 26 lip 2013, 15:15

nie map czy czegos jednego , tylko 1 przypadku-miało to miejsce raz i teraz usuwam az wyskoczy pusto, ale zauważyłem , że mam 1 w położonych a usuwam 2 ?? nie jestem jeszcze pewien w 100%. ale popatrzę dokładnie i piszę od razu ze printscreen nie zrobię w tym wypadku bo się nie da wychwycić

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: miny

Postautor: Luci » pn, 29 lip 2013, 12:25

Witaj,

czy błąd pojawił się tylko raz czy częściej?

Pozdrawiam
L

Awatar użytkownika
mroczny
Posty: 178
Rejestracja: pt, 21 cze 2013, 16:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: mroczny

Re: miny

Postautor: mroczny » pn, 29 lip 2013, 14:35

już jest raczej ok-miga i usuwam tyle ile jest :) miało to miejsce tylko jeden raz i mam nadzieje, ze się nie będzie powtarzać, bo siłki szkoda zmarnowanej-pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
Luci
Upjers Team
Posty: 3537
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:54

Re: miny

Postautor: Luci » wt, 30 lip 2013, 11:59

Witaj,
też mam taką nadzieję :) Gdyby jednak błąd się powtarzał, to nas o tym poinformuj.

Pozdrawiam
L


Wróć do „Zgłoszenia błędów w grze”