Błąd przy pomocy u przyjaciół

Hiyomito
Posty: 215
Rejestracja: sob, 10 mar 2012, 19:30
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: Hiyomito » śr, 12 wrz 2012, 07:33

Czasami po kliknięciu wszystkich chmurek z potrzebami w zoo przyjaciół nie pokazuje mi się okienko o otrzymaniu połowy gwiazdki. Przestaje wtedy także działać przycisk "opuść zoo". Odświeżenie gry nic nie pomaga, dopiero po przelogowaniu jestem w stanie powrócić do swojego zoo i wtedy muszę drugi raz pomóc danemu przyjacielowi. Błąd ten zaczął się pojawiać ponad tydzień temu i od tego czasu kilkukrotnie się powtórzył, ostatni raz dzisiaj ok. godz. 8. Używam przeglądarki google chrome.
Id: 4005564

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: tiefling » śr, 12 wrz 2012, 10:01

Dziękujemy za zgłoszenie. Czy inni Dyrektorzy stwierdzili u siebie również występowanie wyżej opisanego problemu?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Awatar użytkownika
matysiaczek
Posty: 645
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 09:15
Numer GG: Numer GG
Płeć: Starsza Kobieta
Nazwa Konta: mnbv

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: matysiaczek » śr, 12 wrz 2012, 10:02

u mnie zdarzyło sie to wczoraj, identycznie jak opisane powyzej...wyglądało to tak jakbym na chwilę straciła połączenie z internetem i stan gry nie został zapisany

Lotosik
Posty: 241
Rejestracja: sob, 7 lip 2012, 11:24
Numer GG: tajny
Płeć: piękna
Nazwa Konta: lotosik
Lokalizacja: niebo

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: Lotosik » śr, 12 wrz 2012, 12:27

U mnie pojawiła się taka sytuacja może ze dwa razy, ale to jeszcze przez ostatnią aktualizacją. Teraz nie występują tego typu problemy.

Awatar użytkownika
papierowa
Posty: 1053
Rejestracja: śr, 22 sie 2012, 18:45
Płeć: piękna

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: papierowa » śr, 12 wrz 2012, 12:48

W sumie to miałam kilka razy podobnie - w zielonej ramce w prawym dolnym rogu widniał napis:
Twoja pomoc jest nieoceniona

ale nie pojawiło się okienko z napisem "dziękujemy za pomoc bla bla coś tam"
Niestety nie wiem, czy przycisk
Opuść zoo

był nieaktywny ponieważ nie zwróciłam uwagi na to. Po prostu raz kliknęłam gdziekolwiek w zoo, a raz na przycisk
Twoja pomoc jest nieoceniona

i wtedy pojawił się brakujący komunikat.
Generalnie osobiście czasami mam problem z klikaniem w chmurki podczas pomagania przyjaciołom - klikam i nic się nie dzieje.Wydaje mi się, że to jest tak jakby system nie rozpoznawał danego kliknięcia. No ale byłam przekonana, że to wina mojego komputera/łącza, bo często mam kilkanaście zakładek równocześnie otwartych - z czego dwie to gry. A samo zoo bardzo obciąża łącze...
Prawda nie ma obowiazku wygladac ladnie... nie gram :)

http://s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/ ... er=4301884 <--- zbieram ocenki, jesli mozesz to prosze ocen, dziekuje

Hiyomito
Posty: 215
Rejestracja: sob, 10 mar 2012, 19:30
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: Hiyomito » czw, 13 wrz 2012, 07:22

papierowa pisze:W sumie to miałam kilka razy podobnie - w zielonej ramce w prawym dolnym rogu widniał napis:
Twoja pomoc jest nieoceniona

ale nie pojawiło się okienko z napisem "dziękujemy za pomoc bla bla coś tam"
Niestety nie wiem, czy przycisk
Opuść zoo

był nieaktywny ponieważ nie zwróciłam uwagi na to. Po prostu raz kliknęłam gdziekolwiek w zoo, a raz na przycisk
Twoja pomoc jest nieoceniona

i wtedy pojawił się brakujący komunikat.

Próbowałam zrobić dzisiaj tak jak napisałaś, ale u mnie nic się nie działo, a po chwili pojawił się napis, że nastąpił poważny błąd z połączeniem i trwa próba zapisania aktualnego stanu gry. Niestety przez parę minut nic się nie działo, więc postanowiłam się wylogować.

Awatar użytkownika
matthew0000
Posty: 394
Rejestracja: pt, 10 cze 2011, 20:37
Numer GG: Numer GG
Płeć: nie wiem *_*
Nazwa Konta: matthew0000

Re: Błąd przy pomocy u przyjaciół

Postautor: matthew0000 » czw, 13 wrz 2012, 11:25

u mnie też się ten błąd robił z kilka razy ale teraz już jest ok )
http://s4.wolnifarmerzy.pl/publicfarmhouse.php?mode=view&user=5546850

zapraszam do oceniania mojego pola pokazowego:)


Wróć do „Usunięte błędy”