Strona 1 z 4

nie moge uruchomic;/

: sob, 22 wrz 2012, 15:01
autor: pawiloon
loguje sie pasek sie zaladowal widze na obrazie jakies inne zoo i stoi nic sie nie dzieje odswiezam wraz to samo oco chodzi?

pomozecie!!!!!!!!!!!!!!?

Edit by Thirteen
Posty połączyłam.
Na przyszłość proszę nie pisz posta pod postem.

Re: nie moge uruchomic;/

: sob, 22 wrz 2012, 16:50
autor: papierowa
A jaki masz internet? Być może mobilny i wykorzystałeś cały przysługujący Ci limit i dlatego gra się nie ładuje?
Spróbuj też alternatywnie na innej przeglądarce.
Instalowałeś coś ostatnio? Może jakiś program blokuje grę - antywirus / program do blokowania reklam itd itp

EDIT:
Pomożemy, ale nie siedzimy przed komputerami 24 h na dobę.

Re: nie moge uruchomic;/

: sob, 22 wrz 2012, 18:44
autor: ciacho877
Hej,
Mam podobny problem. Rano zię zalogowałam i było oki. Po 16:00 nie chce mi sie zalogować, pojawia się pasek ładowania i tak z pół godziny... a późnij nic :/. To nie wina internetu bo inne strony szubko chodzą (nawet filmiki). Teraz chcę otworzyć w innej przegladarce i też nie moge się zalogować.

Wie ktoś moze czemu?
Proszę o odpowiedx

Re: nie moge uruchomic;/

: sob, 22 wrz 2012, 22:45
autor: Corday
A posiadasz aktualnego Flasha? Wielu osobom pomogła aktualizacja:)

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 11:40
autor: tiefling
Czy Wasze problemy są w dalszym ciągu aktualne?

Pozdrawiam

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 16:15
autor: marcelos2001
witam
widzę, że Ci co pisali o problemie nie odzywają się więc może ja opowiem o swoim,
od jakiegoś czasu moje logowanie do gry trwa od 1 do 3 godzin,
zawiesza się na pokazowym zoo albo na niebieskiej planszy albo na czarnej z napisem wczytywanie zoo,
ponadto po odświeżeniu, w międzyczasie, kilkakrotnie wyskakują różne napisy np.:Error Loading loca-Table!:Server.Acknowledge.Failed,
albo Wystąpił poważny błąd w połączeniu podejmowana jest próba zapisywania aktualnego stanu gry,
albo Aktualny stan gry nie mógł zostać wczytany. Proszę zaloguj się ponownie. Serveer.Acknowledge. Failed i jeszcze inne nie po polsku więc nie pamiętam.
Czy z Waszej strony ktoś mógłby to sprawdzić?
Zaznaczam, że przeczytałam wszystkie wątki, w których opisywany jest problem z zalogowaniem i zastosowałam się do wszystkich zaleceń jakie były wskazane.

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 17:10
autor: violet
A z jakiego internetu korzystasz? Ja mam mobilny i dopóki próbowałam grać na IE albo na firefoksie miałam taki sam problem - gra ładowała się wiekami... od kiedy korzystam z chrome nie mam już takiego problemu

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 18:49
autor: ciacho877
nie odzywałam się bo gra zaczeła mi się logować, ale trwa to pół godziny i nie wiem czy to wina neta czy gry. Kożystam z google chrome

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 19:19
autor: marcelos2001
Mam internet bezprzewodowy i wszystkie inne gry ładują się bez problemu.

Re: nie moge uruchomic;/

: pn, 24 wrz 2012, 19:25
autor: papierowa
marcelos2001 pisze:Mam internet bezprzewodowy i wszystkie inne gry ładują się bez problemu.
Ale Zoo jest grą specyficzną, bardzo wymagającą jeśli chodzi o "przepustowość" i być może Ty wykorzystałeś limit i dlatego nie możesz się zalogować?