nie moge uruchomic;/

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
Awatar użytkownika
papierowa
Posty: 1053
Rejestracja: śr, 22 sie 2012, 18:45
Płeć: piękna

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: papierowa » pt, 12 paź 2012, 12:49

Program ten jest płatny.
Można skorzystać z wersji testowej ale żeby ściągnąć te sterowniki należy wykupić licencję.
Tyle przeczytałam w internecie na jego temat.
Prawda nie ma obowiazku wygladac ladnie... nie gram :)

http://s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/ ... er=4301884 <--- zbieram ocenki, jesli mozesz to prosze ocen, dziekuje

Awatar użytkownika
aui
Posty: 748
Rejestracja: śr, 19 wrz 2012, 09:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: aui

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: aui » sob, 13 paź 2012, 15:16

nie wiem, ja to miałam w pakiecie, wydawało mi się, że jest darmowy.
Patrzę na Ciebie i widzę siebie. Tylko mniej przystojną i mniej inteligentną wersję.
papierowa pisze:Aui jestes geniuszem!
akcent58 pisze:nie słuchaj tej przemądrej "aui". Ona wszystkich obraża na forum i sugeruje, że nikt nie myśli i nie jest taki przemądry jak ona.

flo
Posty: 702
Rejestracja: pn, 6 sie 2012, 08:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: flo » sob, 13 paź 2012, 16:16

ja mam aktualne streowniki :( (na marginesie - nie trzeba instalowac programow, zeby to sprawdzic, ale jak ktos nie wie jak to na pewno program ulatwi)

Awatar użytkownika
aui
Posty: 748
Rejestracja: śr, 19 wrz 2012, 09:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: aui

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: aui » pn, 15 paź 2012, 15:26

żeby sprawdzi oczywiście, ale program róznież pobiera najnowsze sterowniki ;)

Flo, a próbowałaś może wyłączyc animacje i widocznoś gości? ja tak zrobiłam i na tym laptopie na którym wcześniej sie nie dało grac nawet smiga ładnie.
Patrzę na Ciebie i widzę siebie. Tylko mniej przystojną i mniej inteligentną wersję.
papierowa pisze:Aui jestes geniuszem!
akcent58 pisze:nie słuchaj tej przemądrej "aui". Ona wszystkich obraża na forum i sugeruje, że nikt nie myśli i nie jest taki przemądry jak ona.

flo
Posty: 702
Rejestracja: pn, 6 sie 2012, 08:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: flo » wt, 16 paź 2012, 11:03

aui pisze:żeby sprawdzi oczywiście, ale program róznież pobiera najnowsze sterowniki ;)

Flo, a próbowałaś może wyłączyc animacje i widocznoś gości? ja tak zrobiłam i na tym laptopie na którym wcześniej sie nie dało grac nawet smiga ładnie.
oczywiscie, ze wszelkie animacje mam wylaczone

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc dla początkujących”