nie moge uruchomic;/

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
rambambam
Posty: 12
Rejestracja: sob, 1 wrz 2012, 09:55
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: rambambam » sob, 6 paź 2012, 12:03

Ja również mam problem z uruchomieniem zoo. Dotychczas było ok, ale od dzisiejszego poranka pojawia mi się komunikat : Wystąpił poważny błąd w połączeniu. Podejmowana jest próba zapisania aktualnego stanu gry.

Próbowałem na różnych przeglądarkach, wszędzie to samo. Co do neta to mam 2mb, więc nie sądzę aby on był problemem...

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: tiefling » pn, 8 paź 2012, 13:56

Czy Twój problem był przejściowy czy też w dalszym ciągu nie możesz zalogować się do gry?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

flo
Posty: 702
Rejestracja: pn, 6 sie 2012, 08:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: flo » czw, 11 paź 2012, 20:38

nikt nie ma juz pomyslu co do mojego laptopa? :-/ gra smiga nawet na starym kompie mojej mamy i necie 3mb - nie da sie natomiast grac na 100mb stabilnego neta i rocznym laptopie :?
zauwazylam tez, ze ostatnio czasami gra lepiej chodzi na google chrome (zludne wrazenie), po czym po oporzadzeniu polowy zoo okazuje sie, ze nic nie zostalo zapisane, liczba klientow wciaz spada i i tak musze wejsc na firefoxa, zeby nakarmic zwierzeta (musze to robic drugi raz, bo chrome niby pokazuje, ze je karmie, a niestety za chwile okazuje sie, ze trzeba wszystko robic od nowa)

Awatar użytkownika
aui
Posty: 748
Rejestracja: śr, 19 wrz 2012, 09:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: aui

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: aui » pt, 12 paź 2012, 07:02

flo pisze:nikt nie ma juz pomyslu co do mojego laptopa? :-/ gra smiga nawet na starym kompie mojej mamy i necie 3mb - nie da sie natomiast grac na 100mb stabilnego neta i rocznym laptopie :?
zauwazylam tez, ze ostatnio czasami gra lepiej chodzi na google chrome (zludne wrazenie), po czym po oporzadzeniu polowy zoo okazuje sie, ze nic nie zostalo zapisane, liczba klientow wciaz spada i i tak musze wejsc na firefoxa, zeby nakarmic zwierzeta (musze to robic drugi raz, bo chrome niby pokazuje, ze je karmie, a niestety za chwile okazuje sie, ze trzeba wszystko robic od nowa)
muszę powiedzieć, że miałam ostatnio to samo na laptopie mojego faceta.
laptop nówka, system nówka, śmiga wszystko jak ta lala tylko MFZ zamula i to strasznie. Myślałam, że to opera zamula ale na chrome, lisku było to samo. Dodam, że na moim bardzo wiekowym komputerze
(na którym prawie nic nie chodzi :D ) wszystko ok.
Patrzę na Ciebie i widzę siebie. Tylko mniej przystojną i mniej inteligentną wersję.
papierowa pisze:Aui jestes geniuszem!
akcent58 pisze:nie słuchaj tej przemądrej "aui". Ona wszystkich obraża na forum i sugeruje, że nikt nie myśli i nie jest taki przemądry jak ona.

Awatar użytkownika
papierowa
Posty: 1053
Rejestracja: śr, 22 sie 2012, 18:45
Płeć: piękna

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: papierowa » pt, 12 paź 2012, 07:28

Może to coś z flash player'em?
Spróbuj wyłączyć antywirusa na czas doglądnięcia zoo. Może on coś blokuje?
Prawda nie ma obowiazku wygladac ladnie... nie gram :)

http://s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/ ... er=4301884 <--- zbieram ocenki, jesli mozesz to prosze ocen, dziekuje

Awatar użytkownika
aui
Posty: 748
Rejestracja: śr, 19 wrz 2012, 09:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: aui

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: aui » pt, 12 paź 2012, 07:45

w moim przypadku to nie jest antywirus, wszystko na laptopie i komputerze jest wgrane to samo (pomijając sterowniki :P) może nie masz jakiegoś sterownika wgranego ? albo jakiś stary ?
Patrzę na Ciebie i widzę siebie. Tylko mniej przystojną i mniej inteligentną wersję.
papierowa pisze:Aui jestes geniuszem!
akcent58 pisze:nie słuchaj tej przemądrej "aui". Ona wszystkich obraża na forum i sugeruje, że nikt nie myśli i nie jest taki przemądry jak ona.

flo
Posty: 702
Rejestracja: pn, 6 sie 2012, 08:03
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: flo » pt, 12 paź 2012, 09:07

flash uaktualniony, a sterownikow juz sie nie wgrywa raczej... :wondering: wszystko sie automatycznie aktualizuje przy aktualizacjach windowsa... tragedia :madmad:

gwoz
Posty: 121
Rejestracja: ndz, 12 lut 2012, 20:27
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: gwoz

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: gwoz » pt, 12 paź 2012, 09:15

To może jednak spróbuj zaktualizować sterownik karty graficznej. Jednak nie wszystko się aktualizuje automatycznie.

Awatar użytkownika
aui
Posty: 748
Rejestracja: śr, 19 wrz 2012, 09:38
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: aui

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: aui » pt, 12 paź 2012, 09:29

nie wszystko się aktualizuje, jednak... ściągnij sobie Driver geniuss profesional edition, on Ci zeskanuje lapka i pobierze najnowsze sterowniki ;)
Patrzę na Ciebie i widzę siebie. Tylko mniej przystojną i mniej inteligentną wersję.
papierowa pisze:Aui jestes geniuszem!
akcent58 pisze:nie słuchaj tej przemądrej "aui". Ona wszystkich obraża na forum i sugeruje, że nikt nie myśli i nie jest taki przemądry jak ona.

gwoz
Posty: 121
Rejestracja: ndz, 12 lut 2012, 20:27
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: gwoz

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: gwoz » pt, 12 paź 2012, 12:15

A to się ściąga, a nie kupuje?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc dla początkujących”