nie moge uruchomic;/

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
pawiloon
Posty: 2
Rejestracja: sob, 22 wrz 2012, 14:56
Numer GG: Numer GG
Płeć: mezczyzna
Nazwa Konta: hostessa

nie moge uruchomic;/

Post autor: pawiloon » sob, 22 wrz 2012, 15:01

loguje sie pasek sie zaladowal widze na obrazie jakies inne zoo i stoi nic sie nie dzieje odswiezam wraz to samo oco chodzi?

pomozecie!!!!!!!!!!!!!!?

Edit by Thirteen
Posty połączyłam.
Na przyszłość proszę nie pisz posta pod postem.

Awatar użytkownika
papierowa
Posty: 1053
Rejestracja: śr, 22 sie 2012, 18:45
Płeć: piękna

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: papierowa » sob, 22 wrz 2012, 16:50

A jaki masz internet? Być może mobilny i wykorzystałeś cały przysługujący Ci limit i dlatego gra się nie ładuje?
Spróbuj też alternatywnie na innej przeglądarce.
Instalowałeś coś ostatnio? Może jakiś program blokuje grę - antywirus / program do blokowania reklam itd itp

EDIT:
Pomożemy, ale nie siedzimy przed komputerami 24 h na dobę.
Prawda nie ma obowiazku wygladac ladnie... nie gram :)

http://s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/ ... er=4301884 <--- zbieram ocenki, jesli mozesz to prosze ocen, dziekuje

Awatar użytkownika
ciacho877
Posty: 456
Rejestracja: śr, 6 cze 2012, 17:06
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: ciacho877 » sob, 22 wrz 2012, 18:44

Hej,
Mam podobny problem. Rano zię zalogowałam i było oki. Po 16:00 nie chce mi sie zalogować, pojawia się pasek ładowania i tak z pół godziny... a późnij nic :/. To nie wina internetu bo inne strony szubko chodzą (nawet filmiki). Teraz chcę otworzyć w innej przegladarce i też nie moge się zalogować.

Wie ktoś moze czemu?
Proszę o odpowiedx

Awatar użytkownika
Corday
Posty: 124
Rejestracja: pt, 31 sie 2012, 10:00
Numer GG: Numer GG
Płeć: K
Nazwa Konta: Corday

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: Corday » sob, 22 wrz 2012, 22:45

A posiadasz aktualnego Flasha? Wielu osobom pomogła aktualizacja:)
Obrazek

19 miejsce!!:)

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: tiefling » pn, 24 wrz 2012, 11:40

Czy Wasze problemy są w dalszym ciągu aktualne?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

marcelos2001
Posty: 16
Rejestracja: sob, 31 mar 2012, 01:47
Numer GG: Numer GG

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: marcelos2001 » pn, 24 wrz 2012, 16:15

witam
widzę, że Ci co pisali o problemie nie odzywają się więc może ja opowiem o swoim,
od jakiegoś czasu moje logowanie do gry trwa od 1 do 3 godzin,
zawiesza się na pokazowym zoo albo na niebieskiej planszy albo na czarnej z napisem wczytywanie zoo,
ponadto po odświeżeniu, w międzyczasie, kilkakrotnie wyskakują różne napisy np.:Error Loading loca-Table!:Server.Acknowledge.Failed,
albo Wystąpił poważny błąd w połączeniu podejmowana jest próba zapisywania aktualnego stanu gry,
albo Aktualny stan gry nie mógł zostać wczytany. Proszę zaloguj się ponownie. Serveer.Acknowledge. Failed i jeszcze inne nie po polsku więc nie pamiętam.
Czy z Waszej strony ktoś mógłby to sprawdzić?
Zaznaczam, że przeczytałam wszystkie wątki, w których opisywany jest problem z zalogowaniem i zastosowałam się do wszystkich zaleceń jakie były wskazane.

Awatar użytkownika
violet
Posty: 880
Rejestracja: pn, 12 mar 2012, 12:58
Numer GG: Numer GG
Płeć: Kobieta
Nazwa Konta: violet

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: violet » pn, 24 wrz 2012, 17:10

A z jakiego internetu korzystasz? Ja mam mobilny i dopóki próbowałam grać na IE albo na firefoksie miałam taki sam problem - gra ładowała się wiekami... od kiedy korzystam z chrome nie mam już takiego problemu
Zmieniłam zdanie :) przyjmuję do znajomych na czas wymiany kart :)

"Piszę, czytam i palę, wciąż mam oczy niebieskie,
Lecz to wszystko tylko siłą rozpędu..."

Awatar użytkownika
ciacho877
Posty: 456
Rejestracja: śr, 6 cze 2012, 17:06
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: Brak

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: ciacho877 » pn, 24 wrz 2012, 18:49

nie odzywałam się bo gra zaczeła mi się logować, ale trwa to pół godziny i nie wiem czy to wina neta czy gry. Kożystam z google chrome

marcelos2001
Posty: 16
Rejestracja: sob, 31 mar 2012, 01:47
Numer GG: Numer GG

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: marcelos2001 » pn, 24 wrz 2012, 19:19

Mam internet bezprzewodowy i wszystkie inne gry ładują się bez problemu.

Awatar użytkownika
papierowa
Posty: 1053
Rejestracja: śr, 22 sie 2012, 18:45
Płeć: piękna

Re: nie moge uruchomic;/

Post autor: papierowa » pn, 24 wrz 2012, 19:25

marcelos2001 pisze:Mam internet bezprzewodowy i wszystkie inne gry ładują się bez problemu.
Ale Zoo jest grą specyficzną, bardzo wymagającą jeśli chodzi o "przepustowość" i być może Ty wykorzystałeś limit i dlatego nie możesz się zalogować?
Prawda nie ma obowiazku wygladac ladnie... nie gram :)

http://s1.wolnifarmerzy.pl/schaugarten/ ... er=4301884 <--- zbieram ocenki, jesli mozesz to prosze ocen, dziekuje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc dla początkujących”