ustawienie wybiegu

Ten dział przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w FAQ.
wiola63
Posty: 10
Rejestracja: czw, 8 mar 2012, 23:09
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

ustawienie wybiegu

Postautor: wiola63 » pt, 7 wrz 2012, 08:41

Jak można odwrócić wybieg przed jego ustawieniem? Mam miejsce ale nie w tą stronę, w która mogę go ustawić "wychodzi" on z magazynu a nie mam miejsca, żeby najpierw go postawić tak jak jest a potem odwracać. Czy może jest klawisz który to załatwi jak dotąd nie udało mi się go znaleźć.

Awatar użytkownika
matysiaczek
Posty: 645
Rejestracja: czw, 9 cze 2011, 09:15
Numer GG: Numer GG
Płeć: Starsza Kobieta
Nazwa Konta: mnbv

Re: ustawienie wybiegu

Postautor: matysiaczek » pt, 7 wrz 2012, 08:55

nic z tych rzeczy o których piszesz...ja wyszukuje wybieg który ju ż mam w zoo, a który jest wielkości tego który chcę postawić, i który jest zorientowany w odpowiednia stronę. klikam nań i wybieram opcję przestawienia ale ze zmiana kierunku i stawiam go tam, gdzie ma stać nowy wybieg. A nowy stawiam na miejsce starego

wiola63
Posty: 10
Rejestracja: czw, 8 mar 2012, 23:09
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: ustawienie wybiegu

Postautor: wiola63 » pt, 7 wrz 2012, 08:58

rozumiem, dzięki za radę:)


Wróć do „Pomoc dla początkujących”