Problem z życiem i maną w czasie wyprawy

Przy zgłaszaniu błędów prosimy podać informacje zawarte w formularzu pomocy!
Paris
Posty: 153
Rejestracja: sob, 28 sty 2012, 13:11
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Problem z życiem i maną w czasie wyprawy

Postautor: Paris » ndz, 7 paź 2012, 08:23

Od jakiegoś czasu mam problem, który może nie występuje za każdym razem, ale jest na tyle kłopotliwy by o nim wspomnieć.
Polega on na tym, że gdy przechodzę z fali do fali wskaźnik many i życia blokuje mi się na niezrozumiałych wartościach.
Wskaźnik many potrafi wskazywać 0, chociaż ładowałam do pełna i wszystkie czary są dostępne (jak na obrazku poniżej). Jest to bardzo mylące i właściwie tylko po znikających czarach jestem w stanie określić ile mi jej jeszcze zostało.
Wskaźnik życia blokuje się np. na poziomie 2320 (czasem więcej, czasem mniej) i wypicie eliksiru oraz uzdrowienie nie jest wstanie przeskoczyć tej wartości (doładowuje tylko do tej zblokowanej wartości). Przy wyprawach jakie obecnie wykonuje powoduje to czasem niemożność jej ukończenia.

Bardzo proszę o poprawienie tej sytuacji.
Oto jak wygląda problem:
Obrazek

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: Problem z życiem i maną w czasie wyprawy

Postautor: Neiel » wt, 9 paź 2012, 11:27

Witaj Paris,

czy możesz napisać na jakiej przeglądarce i jej wersji występuje ten problem? Czy próbowałaś gry na innych przeglądarkach i czy tam również opisany problem występuje? Pojawia się on tylko podczas wyprawy, czy również w arenie? Te informacje bardzo by nam pomogły zlokalizować błąd.


Pozdrawiam
Neiel
Obrazek

Paris
Posty: 153
Rejestracja: sob, 28 sty 2012, 13:11
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: Problem z życiem i maną w czasie wyprawy

Postautor: Paris » śr, 17 paź 2012, 20:24

Obecnie używam Firefox'a 16.0.1.
Zmiana na IE może i rozwiązuje ten problem, ale pojawia się inny związany z bardzo częstym kasowaniem pamięci podręcznej (jak już zacznie, to potrafi co 3-4 przejścia).

EDIT: Poza tym w IE jest jeszcze taki problem, że bardzo często zgłasza mi "Błąd: Nie jesteś połączony z serwerem gry. Sprawdź ustawienia swojego firewalla..." Nie jest to problem firewalla, bo z FF działa bez problemu, a i w IE za którymś odświeżeniem też w końcu się łączy, ale to kilkakrotne odświeżanie bywa dosyć uciążliwe.


Wróć do „Bugi i błędy w grze”