Błąd w grze

Przy zgłaszaniu błędów prosimy podać informacje zawarte w formularzu pomocy!
Olaf2403Olaf
Posty: 781
Rejestracja: pn, 19 mar 2012, 10:17
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: Olaf2403Olaf

Błąd w grze

Postautor: Olaf2403Olaf » ndz, 31 mar 2013, 17:39

Za każdym razem jak się zalogowałem to wyskakuje mi noja postać(niedźwiedź),klikam oczywiście na nią jak za każdym razem,ale gra nie chce mi się wczytać,wyskakuje coś takiego:
ID: 1192363:51586590
could not reach server at /interface/ for call selectCharacter
_________
Server callStack:
Server::getLocaltext, {}
,Server::getPlayer, {}
,Server::selectCharacter, {"id":1192363}

A pod tym:
Proszę wyczyść pamięć podręczną i sprawdź, czy masz zainstalowaną najnowszą wersję programu Flash i przeglądarki. Jeżeli błąd nie został rozwiązany poprzez wykonanie wyżej wymienionych czynności, zgłoś błąd w supporcie lub na forum.
Wyczyściłem pamięć podręczną i Flash zainstalowałem,tylko przeglądarki nie patrzyłem,ale to i tak nie powinno nic mieć do rzeczy,bo gra mi się wcześniej ładowała,ewidentnie jest w tym jakiś błąd,proszę o szybką odpowiedź,gdyż chciałbym dalej grać w grę :)
Battle of Beasts, Nick: Olaf2403Olaf , Gildia: Troskliwe Misie
Obrazek

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błąd w grze

Postautor: tiefling » śr, 3 kwie 2013, 15:25

Zdaje się, że odpowiedź na swoje zapytanie otrzymałeś w supporcie? Czy Problem jest aktualny?

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

Olaf2403Olaf
Posty: 781
Rejestracja: pn, 19 mar 2012, 10:17
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Konta: Olaf2403Olaf

Re: Błąd w grze

Postautor: Olaf2403Olaf » śr, 3 kwie 2013, 16:57

Witam,tiefling,tak,napisałem jeszcze do supportu,bo martwiłem się bardzo problem,bo nigdy takiego komunikatu nie miałem,lecz teraz już to się więcej nie pojawia,jedynie pisze,gdy przechodzę z jakiegoś miejsca np.z miasta trzech wiatrów do wilczego lasu to wtedy na dole jest napisane"kasowanie pamięci podręcznej",więc był jakiś problem z pamięcią podręczną,ale już się rozwiązał i gra chodzi :)
Martwiłem się,że coś jest nie tak,ale już wszystko wróciło do normy :)
Battle of Beasts, Nick: Olaf2403Olaf , Gildia: Troskliwe Misie
Obrazek

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: Błąd w grze

Postautor: tiefling » czw, 4 kwie 2013, 12:13

Bardzo mnie to cieszy. :)

Pozdrawima
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek


Wróć do „Bugi i błędy w grze”