kury

piska
Posty: 20
Rejestracja: pt, 10 cze 2011, 14:00
Numer GG: Numer GG

kury

Postautor: piska » pn, 24 cze 2013, 07:46

proszę mi wytłumaczyć dlaczego kurę mogę kupić w sklepie od 12 lvl, a kurnik jest dostępny od 25lvl?

Awatar użytkownika
Pynieczka
Posty: 386
Rejestracja: pn, 28 sty 2013, 13:01
Nazwa Konta: pyniunia

Re: kury

Postautor: Pynieczka » pn, 24 cze 2013, 07:55

Kurnik jest stajnią w której możesz wytwarzać określone produkty dla klientów. Tak jak wnioskuję po przeczytaniu :
:arrow: viewtopic.php?f=280&t=12321
Jaja kurze możesz produkować dopiero od 25 poziomu, tak jak dopiero na tym poziomie możesz odblokować kurnik.
Kura, którą kupiłaś po zniesieniu jaj, może z powrotem powrócić do magazynu i nie musisz jej trzymać w stajni.
Z tego wnioskuję, że żeby mieć kurę, nie potrzebujesz kurnika :P

Pozdrawiam.
Organizacja MAGICZNA FAUNA (s2) poszukuje chętnych graczy do wspólnej gry od lvl 30+
Z przyjemnością przyjmiemy również zwierzątka pod opiekę od osób, które kończą swą przygodę z MFZ

piska
Posty: 20
Rejestracja: pt, 10 cze 2011, 14:00
Numer GG: Numer GG

Re: kury

Postautor: piska » pn, 24 cze 2013, 07:58

dzięki serdeczne za odpowiedź, pozdrawiam

ilekm
Posty: 8
Rejestracja: wt, 16 lip 2013, 10:22
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: ilekm

Re: kury

Postautor: ilekm » wt, 16 lip 2013, 10:26

co do kur, jak wyprodukować kurę poziom 5?

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: kury

Postautor: tiefling » wt, 16 lip 2013, 14:01

Poziom zwierzęcia podnieść można po każdym pojeniu i karmieniu.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

ilekm
Posty: 8
Rejestracja: wt, 16 lip 2013, 10:22
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: ilekm

Re: kury

Postautor: ilekm » wt, 16 lip 2013, 16:33

Hm , nie bardzo rozumiem, u mnie jest napisane:
Kura
samica (poziom 1), Nastrój: doskonały, zadowolenie: 500


ale nadal poziom 1, czyli że moje karmienie nie podnosi jej poziomu :(

Awatar użytkownika
tiefling
Upjers Team
Posty: 3116
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:53

Re: kury

Postautor: tiefling » śr, 17 lip 2013, 11:36

Czy możesz nam podać nazwę swojego konta, abyśmy mogli sprawdzić istotę problemu? Konto o nazwie ilekm ma poziom 2 i nieaktywną stajnię.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

ilekm
Posty: 8
Rejestracja: wt, 16 lip 2013, 10:22
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: ilekm

Re: kury

Postautor: ilekm » śr, 17 lip 2013, 15:15

mój nick to ilekm, poziom 18

co do stajni to nigdzie jej nie widzę... :?

Rivulec
Posty: 10
Rejestracja: wt, 2 lip 2013, 18:13
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: kury

Postautor: Rivulec » śr, 17 lip 2013, 20:47

Stajnia jest koło traktora przy "głównym" polu

ilekm
Posty: 8
Rejestracja: wt, 16 lip 2013, 10:22
Numer GG: Numer GG
Płeć: kobieta
Nazwa Konta: ilekm

Re: kury

Postautor: ilekm » czw, 18 lip 2013, 08:52

matko, nie wiem dlaczego, ale dopiero teraz zauważyłam że to nie ta gra, nie mam pojęcia jak to się stało że mnie przeniosło na tę stronę, byłam pewna że jestem na My Little Farmies, wielkie SORRY za zamieszanie, pozdrawiam...... :madmad:


Wróć do „Pomoc dla początkujących graczy”