gram czy nie gram?

QbVZebce
Posty: 8
Rejestracja: pn, 7 paź 2013, 21:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

gram czy nie gram?

Postautor: QbVZebce » czw, 31 paź 2013, 11:32

//Musisz najpierw zakończyć aktualny mecz.
Kliknij w arenie na zakładkę "Graj".//

taki komunikat wyskakuje mi gdy chcę grać, w zakładce //graj// wyskakuje to samo... prawdopodobnie zacząłem jakiś mecz i miałem przerwę w dostawie internetu, po ponownym zalogowaniu nie mogę grać...

mój nick z gry: QbVZebce

proszę o naprawę błędu,
pozdrawiam Kuba

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 2314
Rejestracja: pn, 30 maja 2011, 10:50

Re: gram czy nie gram?

Postautor: Neiel » czw, 31 paź 2013, 13:56

Czy próbowałeś zresetować swoją przeglądarkę gry usuwając pamięć podręczną? Po zalogowaniu na Twoje konto problem nie wystąpił ma on zatem najprawdopodobniej do czynienia z błędnie zapisanymi ciasteczkami.


Pozdrawiam
Obrazek

QbVZebce
Posty: 8
Rejestracja: pn, 7 paź 2013, 21:07
Numer GG: Numer GG
Nazwa Konta: Brak

Re: gram czy nie gram?

Postautor: QbVZebce » czw, 31 paź 2013, 14:36

już sobie poradziłem, dziękuję.


Wróć do „Bugi i błędy w grze”